En vuxen flickas drömmar.

Alla inlägg under maj 2009

Av Linn - 10 maj 2009 18:24

Jag är så trött idag. Var till ö-vik  och var hårmodell. Orkar inte skriva mer ska bara slappa hela kvällen.

Av Linn - 9 maj 2009 15:49

Japp det vart en fest som hette duga, det börjades hemma hos mig med för krökning. Sedan ner på bowlingen för inmundiga lite mat. Riktigt trevligt och det var massor med folk. Vårat bord hördes nog mest av alla och var nog mest förfriskade också eller kanske inte men typ. Linnea bjöd på en himla show och chefen micke klämde min arm mellan stolarna. Den gör för övrigt riktigt ont idag!!!

Sedan hem till mig för att snål dricka lite haha eftersom typ alla var pank. 

Det blev lite mer folk än väntat men finns det hjärterum så finns det stjärterum. :P riktigt roligt var det iallafall, sedan ner till bowlingen igen och fortsatte vår turné. Det var en riktigt bra stämning och alla verkade vara på samma nivå ( med några få undantag ) och även bra live musik. Det tycker vi om. Efterfesten var på remsle hemma hos nån kille som inte haft en tjej i lägenheten på 4 år. Jag och emma spelade musik så det stod härliga till och hlav fem packade jag ihop och vandrade hem. 

Ja idag mår man som en åsna och orken kunde varit bättre, men det är det helt klart värt. Tack alla som gjorde gårdagen så lyckad. Och vi får göra om det snart tycker jag! 


Av Linn - 7 maj 2009 10:15

Av Linn - 7 maj 2009 09:49

Skall det vara på det viset? Är det verkligen så att jag ska behöva ha det?

Jag har aldrig varit allergisk eller haft problem med det förut. Men igår var en helvetes dag. Jag var så trött och hade feber och sov mest hela dagen.

Jag vandrade ner till apoteket och köpte ögondroppar. Näs spray för täppan har jag redan på recept. Man är väl välutrustad.

Ola åkte hem igår :( och det känns så trist för jag har bara varit på dåligt humör och hängig dem senaste dagarna han varit här. Och så igår när jag bara var halv död.

Mamma och pappa kom förbi en sväng igår och skulle ut och kolla på huset idag ska dom träffa ägaren så vi får se hur det går.

Jag fick en postlåda också. Så nu kan jag få min post.

Idag är jag tillbaka på jobbet, med ögondroppar och näs spray och en huvudvärk som heter duga.

Men vad gör man inte för konsten?

Imorgon är det personalfest!  Oh how nice.

Ska bli väldigt trevligt. Emma och Sophie och förmodligen Linnea kommer hem till mig. All girls night on the town med resten av jobbet. Ska försöka att inte supa mig svin full och gå hem halv tio vilket hände sist...

Av Linn - 5 maj 2009 10:48

Har sovit jätte dåligt inatt ändå la jag mig vid elva. Var så himla trött igår., var på muskel plus passet. Och det är verkligen as jobbigt. Men riktigt kul och skönt att man tränar hela kroppen utan tyngder. Men fan va jobbigt det är. Ola hade gjort en as god sallad när jag kom hem. Idag ska vi äta på kina då det är sista dagen innan han åker hem. Och ha lite myskväll. Jag ska försöka ha lite energi så jag inte är värsta tröttisen sen.

Har beställt en jättefin morsdagspresent till mamma så hoppas hon blir gald för den. Tillsammans med emmy.

Jag saknar verkligen mamma och pappa och emmy och ellen.

Dom är så söta min familj. Jag saknar mina andra syskon också väldigt mycket. Ska försöka hitta pengar och tid att hälsa på min kära syster i sthlm också, jag vill verkligen åka dit snart. men det har varit så mycket med bilen och försäkringar och flytten och sånt. Men ska verkligen ta mig tid.

Blir nog i juni. Kanske under semestern.

Av Linn - 4 maj 2009 10:35

Och det känns som att hela världen går lite saktare idag. Det är driftstörningar på nätet så det är massor att göra på jobbet.  BBB skulle koppla in mitt internet hemma idag. Men det gick tydligen inte och jag får inte tag på Hyresvärden så jag kan fråga det som ska frågas.. Åh det känns som att allt går emot mig.

En skit dag så att säga.  Ola var iallafall snäll och gjorde frukost åt mig idag igen. Vilken kille.

Ska träna med Linda ikväll. Kommer väl vara halvt död efter det. Men det ska bli väldigt skönt. Försöker få med Sophie också men hon är svårflörtad.

Varför är det alltid så att måndagar känns tio gånger jobbigare än vanligt? Och speciellt när man jobbat helg.

Man vill bara inte gå ur sängen och täcket känns så mycket skönare än det brukar mot kroppen.

Jaja nu ska det jobbas igen.. skynda skynda

Av Linn - 3 maj 2009 16:22

Det är sånt här jag köper när det är tråkigt på jobbet. Men lite kul är det också. Haha Hello kitty tärningar till bilen :P Skämmes ta mig fan för att slösa pärninga sådär.

Av Linn - 3 maj 2009 10:10

Idag fick jag världens frukost innan jag skulle på jobbet. Ola gick upp och kokade ägg och gjorde kaffe och värmde baguetter i ugnen. Kan en dag börja bättre. Vilken kille va. Helt sjukt vad bortskämd jag blir.

Igår när jag kom hem fick jag tandoori kyckling och ris. Han kan laga mat han.

Sedan skulle han ge sig på att baka.. Haha han gjorde kladdkaka som blev torr och muffins som mest smakade konstigt och var som gummi i munnen.

Förlåt Ola men lämna bakandet till mig. Jag gör det inte ofta men jag gör det bra. :P

Idag ska jag till Maria och göra frisyren igen så hon får se att hon klarar det inom tidsgränsen. Sedan bär det av mot Zylos för en flottig middag.

Ola måste ju få avnjuta de helt underbara rullar som finns där.

På jobbet är det ovanligt segt och man har som inte så mycket att göra..

Men som tur är har man puzzel. www.jigzone.com det är bra skit.

Presentation


En blogg om en vanlig vardag. Om kärlek och musik och livets små önskningar.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5
6
7
8
9 10
11 12 13
14
15 16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

In english please?

Bloggerfy

kitty


Ovido - Quiz & Flashcards