En vuxen flickas drömmar.

Alla inlägg den 31 maj 2009

Av Linn - 31 maj 2009 21:21

Så länge hjärtat mitt slår
så minns jag dig när

Du stack ett hål i min Kevlarsjäl
Och så blev du mitt sår
och jag blöder ihjäl

Kom gör ett hål i min Kevlarsjäl

Av Linn - 31 maj 2009 20:33

Jag beställde sol och vackert väder till Cruisingen och det fick jag också. Den tackar vi för!

Dagen började med stress, fika med linda på stan. Sprang runt i affärer och kollade och provade och köpte. Sedan träffa jag Emma och gick på systemet och sen en vända till på stan. Jag som bara ville SOLA!!! Sedan skjutsa runt folk och köpa maten. 

Hem till Emma och sola en sväng, fixade maten ( sallad innehållande pasta, baby spenat feta ost och div. grönsaker). Duschade fräschade till mig och ut i solen och äta och påbörja drickandet. Vi satt utanför Emma och drack och hade trevligt med hennes grannar. Mest småfolk men det vart trevligt till slut. Kändes som att jag drack och drack men inte blev full. Fick ett glas fruset vin som satte lite bättre fart iallafall. Sedan ner mot stan! 

På vägen tog en gubbe kort på oss. Och vi mötte upp Veronica. Träffade Emmas mamma som tyckte vi var städade. ( eller jag vet inte ) Vi kollade nog inte ens på en enda bil utan tågade mot krogen. Där hände tusen saker och ingenting känns det som. Träffade Kent och prata med han en sväng. Dansade lit, sen var krogen slut. 

Idag vaknade jag tidigt som alltid när lägenheten är en mindre bastu. Tågade mot emma och tvingade upp henne för att gå ut och sola. Men värmen tog musten ur mig så jag gick hem och tog en kall dusch och slappade i sängen. 

Fick Linda att komma och hålla mig sällskap medans jag svullade Sibylla mat. 

Ikväll har jag träffat Erika på stan och ätit glass. Det var verkligen behövligt. Man flyter typ bort av värmen i min lilla bastu.. 



Presentation


En blogg om en vanlig vardag. Om kärlek och musik och livets små önskningar.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5
6
7
8
9 10
11 12 13
14
15 16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

In english please?

Bloggerfy

kitty


Ovido - Quiz & Flashcards