En vuxen flickas drömmar.

Alla inlägg den 21 maj 2009

Av Linn - 21 maj 2009 10:19

Det finns bra galna människor ibland.

Av Linn - 21 maj 2009 07:21


Japp i like it, kanske inte den bästa bilden samt så har jag ju i princip bara satt upp det för att jag var tvungen att kliva upp i ottan för att åka på jobbet. Men jag gillar den. Dock är det liiiite väl kort för min smak men det växer snart ut igen. Skönt att inte ha en enda tova eller att det inte ser ut som en risbuske som torkat ut och fallit sönder.

Det roligaste när man klippt sig är att testa nya frisyrer så det kommer det säkert bli gott om. Luggen är det bästa, har saknat att ha lugg. Idag är det dött på jobbet, kommer inte vara så många som jobbar och säkert inte så många som vill ha hjälp heller, folk sover ju ännu tryggt i sina sängar och drömmer om ljuvliga sandstränder i fjärran länder. Det hade iallafall jag önskat att jag gjorde just nu.


Klockan 3 inatt ringde Ola och var ganska uppriven då någon hade brutit sig in i hans lägenhet och stulit hans dator.  Då han pluggar och hade alla arbeten som skall lämnas in nästa vecka i dom så kan man förstå att det inte var speciellt kul. Han var även full och hade haft en toppen kväll innan denna horribla händelse. Stackars!! Jag tror han förklarade minst tio gånger varför han ringde just mig. Och jag sa att jag förstod. Min respons kanske inte var i toppklass då klockan faktiskt var 3 på natten och jag skulle upp 3 timmar senare, men självklart skall han ju ringa mig om något hänt.


Alla bara festar och jag var så sugen på att supa till igår, men jag satt hemma snällt som en duktig flicka och fick lite besök av Lisa och Fredrik.

Ska hänga med dom idag igen.  Ska försöka träna idag också eller iallafall gå en lång promenad. Det behövs, när man inte kommer i sina byxor längre känns det som att det är dags att gå av sig skaffat bil kilona.  Jaja vi får väl se hur det går.

Presentation


En blogg om en vanlig vardag. Om kärlek och musik och livets små önskningar.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5
6
7
8
9 10
11 12 13
14
15 16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

In english please?

Bloggerfy

kitty


Ovido - Quiz & Flashcards