En vuxen flickas drömmar.

Alla inlägg den 18 maj 2009

Av Linn - 18 maj 2009 17:24

Idag har jag bara gjort bra saker för mitt hem. Jag har städat allt. Skurat dammtorkat och piffat. Fejjan vart mindre glad och fick spel när jag dammsög men men det är en risk man får ta.

Jag har även planterat om blommorna, gett dom lite ny frisk jord så jag hoppas dom blir ännu gladare på mig nu. Fejjan var dum och kissade på mattan där jag hade spillt jord. Fan jävla katt! Men men håller ju på att tvätta så det gör inte så mycket. Och hon är ju egentligen ute katt så kan man klandra henne?

Jag var till banken och kollade om man kan fixa fullmakt för hus köp/sälj så jag slipper åka ner till värmland och stockholm. Har som varken råd eller tid för det. Så imorgon skall jag få hjälp med det hos en fastighetsmäklare på banken.  Snart ska det tränas också. Mördar passet here i come!


Tog en fika med Emma på stan idag också, trevligt med lite sällskap och skitsnack. Och då inte skitsnack i sin ordagranna betydelse utan bara lite tomt prat lixom.

Imorgon jobbas det igen, 07.00 är det uppställning i bunkern. Ska bli skönt att jobba dagpass nu denna vecka. Så man hinner träna lite också. Är så mycket skönare att träna på kvällen. Även fast det mest logiska vore att träna på morgonen när man har energi men icke.


Nu skall jag ta hand om kissmattan och tvätten. 

Ett kort på "sovvardagsrummet". Ganska litet men alldelels lagom för mig.

Av Linn - 18 maj 2009 00:29

Jag och Emma intog Valvet vid ca 00.15 det var verkligen inte speciellt mycket folk ute. Men det var nästan skönt. Ibland kan det vara så himla mycket så man knappt kan andas. Nej det var lagom mycket, jag och Emma dansade och fulade oss på dansgolvet som man bara kan göra med vissa människor. I början hade jag lite svårt att slappna av men det löste sig snart.

Väldigt mycket trevligt folk var det iallafall. 

Jag trodde seriöst att en kille skulle få stryk som han höll på att jävlas med folk, men han lyckades hålla sig undan det.  Sedan efter vart det lite små prat på stan med fulla människor och det är extra kul när man själv är nykter. 


Idag ( söndag )  vaknade jag av att solen stekte min axel, inte nog med att det är som en finsk bastu i ett manlighetstest i vanliga fall men när solen ligger på är det verkligen varmt. Och då speciellt när den steker rätt på skinnet. Men för första gången på mycket länge vaknade jag efter klockan 9 som tydligen är ett inbyggt klockslag nu för tiden.

Jag bestämde mig för att lyckas vistas lite i solen. Med det jobb man har är varje soltimme man hinner med en skänk från ovan. Och måste tas till vara.

Så jag tog min filt, köpte en glass och travade ner till parken.

Låg väl iallafall 2 timnmar ute sen åkte jag och hämtade Linda.


Vi tog en broarna runt promenad och njöt av det vackra vädret.

Sedan svängde vi förbi gymmet och körde lite rygg och mage ville inte göra nåt större då vi ska på muskel imorgon. Gaaaah!!!!

Sedan har jag bara slappat!  Jag var så trött så jag har sträcksett två filmer och ska nu hoppa i säng.


Är ledig imorgon också. Och jag ska sova tills solen steker mig igen är planen. Sedan är det upp med tuppen resten av veckan.  Nightyo! 

Presentation


En blogg om en vanlig vardag. Om kärlek och musik och livets små önskningar.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5
6
7
8
9 10
11 12 13
14
15 16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

In english please?

Bloggerfy

kitty


Ovido - Quiz & Flashcards