En vuxen flickas drömmar.

Alla inlägg den 16 maj 2009

Av Linn - 16 maj 2009 22:13

Jag började med att satsa en tia på första hästen i första loppet. Och vann och gick en tia plus, det tackar vi för. Sen spelade inte jag nåt mer. Linda fick spel djävulen i sig och ville bara spela en massa. Det var över min förväntan idag och solen sken även fast det blåste, hästarna var fina och det var trevligt att umgås med mina vänner. Dock var det mest 60+ runt omkring oss men man såg en och annan vilsen själ med en öl i handen runt våran ålder.

Jag och linda kom på den briljanta idén att hoppa i hopp borgen. Den var gratis och ingen åldersgräns. ( YAY ) Som den lilla fjortisen man har inom sig blev alldelels utom sig av glädje utav själva iden ens.

Dock som ni ser på bilderna rasade hopp borgen ihop ca en kvart efter att vi varit där. Jag tror inte att det var vårat fel. Men en kvart efter det var den som vanligt igen. Träffade en gammal vän sen tiden jag hängde i kramfors. Han skall gifta sig i Juli så GRATTIS!!!! Riktigt kul att se honom igen det var så länge sen. Men han var sig lik och tydligen jag också. Efter travet åkte vi hem till Linda och Kim och grillade kyckling och fisk och kött och marshmallows. Yummie..

Mätta och belåtna intog vi Guitar Hero WT och har sedan dess trummat tills nu. Det har varit en riktigt bra dag idag. Men ännu är den inte slut. Emma  skickade ett sms och vädjade att jag skulle leva på vatten och bröd resten av tiden tills lön, i och med att jag är luspank och följa med henne ut och dansa ikväll. Så jag ringde min kära lillasyster och frågade om man kunde få låna lite pengar till veckan så att man slipper leva på vatten och bröd. Och hon ställde upp. Min lilla pärla. Så nu skall det svidas om och piffas till för en trevlig kväll på krogen. Nykter och dansant.

Av Linn - 16 maj 2009 10:19

Japp idag ska jag masa mig iväg på Trav i Dannero. Det är tydligen v75 och it´s a big deal enligt Kim. Och nu har man som lovat att följa med. Då är det bara att bita ihop och ta det. Hahah..

Igår grillade jag med björn och gänget. As gott med kyckling. Sedan blev det lite kubb.  Jag var såå trött så jag drog mig undan lite snyggt efter det, björn fick skjuts den lilla biten hem.  Prata med lisa och bestämde mig för att gå dit en sväng. Så jag satt hemma hos henne och drack te och snacka skit och kollade på film på tv.

Länge sen man tittade på tv nu. Har ju inget antenn uttag i lägenheten..

Men jag klarar mig ganska bra utan tv:n faktiskt.

Man får så mycket annat gjort. När man väl orkar.

Ja ja nu skall vi snart åka.

Wish me luck.

Presentation


En blogg om en vanlig vardag. Om kärlek och musik och livets små önskningar.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5
6
7
8
9 10
11 12 13
14
15 16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

In english please?

Bloggerfy

kitty


Ovido - Quiz & Flashcards