En vuxen flickas drömmar.

Alla inlägg under maj 2009

Av Linn - 25 maj 2009 17:40

I'm dreaming of sleeping next to you I'm feeling like a lost little boy in a brand new town

I'm counting my sheep and each one that passes is another dream to ashes
and they all fall down.



And as I lay me down tonight,
I close my eyes, what a beautiful sight



Sleeping to dream about you
And I'm so tired of having to live without you
But I don't mind.
Sleeping to dream about you and I'm so tired



I found myself in the riches (Your eyes, your lips, your hair.) And you were everywhere

I woke up in the ditches. I hit the light and I thought you might be here
but you were nowhere. (You were nowhere)
Well, you were nowhere at home.



As I lay me back to sleep
Lord I pray that I can keep



Sleeping to dream about you
And I'm so tired of having to live without you
Well, I don't mind
Sleeping to dream about you and I'm so tired



(Just a little a lullaby to keep myself from crying myself to sleep at night.)


Sleeping to dream about you
I'm so tired of having to live without you
Well, I don't mind
Sleeping to dream about you and I'm so tired

Av Linn - 22 maj 2009 12:19

Japp jag gjorde det idag IGEN.. Vaknade av att chefen ringer en timme efter att jag skulle ha börjat. Det är inte bara pinsamt det förstör hela dagen. Man kommer som efter med hela planeringen. Och hjärnan är inte riktigt med från start.

Idag ska jag träffa Carin och förlja med till Näsåker och kolla på hennes hus.

Nu har frisyren växt på mig lite grann dock somnade jag med blött hår igår så det är ju lagom snyggt idag i och med försovningen också.

Men det bjuder jag på.  Gud jag har som inget att skriva just nu.

Av Linn - 21 maj 2009 10:19

Det finns bra galna människor ibland.

Av Linn - 21 maj 2009 07:21


Japp i like it, kanske inte den bästa bilden samt så har jag ju i princip bara satt upp det för att jag var tvungen att kliva upp i ottan för att åka på jobbet. Men jag gillar den. Dock är det liiiite väl kort för min smak men det växer snart ut igen. Skönt att inte ha en enda tova eller att det inte ser ut som en risbuske som torkat ut och fallit sönder.

Det roligaste när man klippt sig är att testa nya frisyrer så det kommer det säkert bli gott om. Luggen är det bästa, har saknat att ha lugg. Idag är det dött på jobbet, kommer inte vara så många som jobbar och säkert inte så många som vill ha hjälp heller, folk sover ju ännu tryggt i sina sängar och drömmer om ljuvliga sandstränder i fjärran länder. Det hade iallafall jag önskat att jag gjorde just nu.


Klockan 3 inatt ringde Ola och var ganska uppriven då någon hade brutit sig in i hans lägenhet och stulit hans dator.  Då han pluggar och hade alla arbeten som skall lämnas in nästa vecka i dom så kan man förstå att det inte var speciellt kul. Han var även full och hade haft en toppen kväll innan denna horribla händelse. Stackars!! Jag tror han förklarade minst tio gånger varför han ringde just mig. Och jag sa att jag förstod. Min respons kanske inte var i toppklass då klockan faktiskt var 3 på natten och jag skulle upp 3 timmar senare, men självklart skall han ju ringa mig om något hänt.


Alla bara festar och jag var så sugen på att supa till igår, men jag satt hemma snällt som en duktig flicka och fick lite besök av Lisa och Fredrik.

Ska hänga med dom idag igen.  Ska försöka träna idag också eller iallafall gå en lång promenad. Det behövs, när man inte kommer i sina byxor längre känns det som att det är dags att gå av sig skaffat bil kilona.  Jaja vi får väl se hur det går.

Av Linn - 20 maj 2009 16:29

Kanske det bara är jag som blir as nervös när jag ska klippa mig. Även fast jag vet att mitt hår är ett skatbo som inte ens skatorna vill bo i så blir jag ändå så där mjäkig och nördig och skruvar lite lätt på mig vid bara tanken att risbusken ska bort. Jag har ju sparat så länge...

Mitt hår växer ändå med raket fart så skulle jag vara super missnöjd kommer det växa ut igen. Och nu sitter jag här 30 minuter innan jag ska gå och klippa mig med världens beslutsångest. Ska jag våga satsa och göra det mycket kortare och en rolig frisyr eller ska jag bara toppa det och klippa sned lugg som jag alltid har? 

Tjejer ( dom flesta, finns dock många bra undantag ) passar oftast i långt hår. Det är nåt sagolikt över ett svallande hår som ringlar långt ner på ryggen, men jag kan samtidigt tycka att en riktigt snygg rufsig frisyr är minst lika snyggt. 

Åh va jobbigt det blev nuuu dååå.. 

Av Linn - 20 maj 2009 11:12

Japp det är jag det. Jag skulle ha börjat 7 imorse men vaknade 9.30 med paniken i ögonen då jag märkte att jag tydligen knockat ner telefonen under natten och den låg i 3 delar på golvet. Hade lite panik över att den skulle se ut som Linneas telefon när den gick sönder. Men min lilla bettan hon klarade sig. Slängde på mig kläder och drog till jobbet, så nu sitter man här med svansen mellan bena och känner sig lite dålig för att man är så klantig och tydligen våldsam när man sover.


Idag ska jag klippa mig, har lite ångest men är samtidigt spänd. Vill lixom bli av med det slitna som tussar ihop sig i topparna. Skulle helst vilja testa en ny frisyr men man är alldelels för feg för det.

Ska bli skönt i vilket fall som helst.

Tack Lisa  för den fina kommentaren. Men man är alltid missnöjd även fast man kanske inte borde vara det. Eller är det bara jag? :P

Av Linn - 19 maj 2009 16:52

Min dröm om att visa mig i bikini beach 2009 är över. Jag kommer aldrig hinna, men 2010 bör jag nog ha lyckats skaffa en kropp jag känner att jag kan visa upp.

Idag blir det långpromenad med Linda och sedan träning på gymmet med henne och Andreas. Just nu sitter jag mest bara och väntar, ska väl ta ett glas juice och en knäckemacka kanske. Har dock ganska så rejäl träningsvärk sedan igår men nåt ska man väl hitta att bättra på värken med.  Nu är fullmakten signerad och verifierad och skickad. Nu väntar jag bara på linda.

Av Linn - 19 maj 2009 09:12

Japp nu sitter man här igen då på samma gamla stol med samma gamla dator och pratar med nya och gamla kunder. Samma gamla visa. Om och om igen.

Man kan ju börja fundera på hur man ska göra dagen mer intressant på jobbet. Man kanske skulle ställa till med en skandal, men vad skulle det vara?  Känns som att inget skulle göra en så pass paff att man skulle tycka det var kul. Det är som att man går in i tråkiga Linn state of mind.

Man gör det man ska och det går per automatik. VERY BOOOORING!!!!!


Jag skulle ju fixa en fullmakt för hus köp/sälj. Och var där igår och frågade om hjälp och han skulle fixa det tills idag.  Så när jag skickar mail med all info idag så får jag svaret att det kostar 500:- att göra detta.

KUNDE HAN INTE SAGT DET IGÅR??? Nu får jag heller inte tag på mamma som bara pratar i telefon hela tiden. Varit upptaget i typ 45 minuter.


Jag blir så jävla less på allt skit som bara ska gå åt helvete. Bara för att man hade en bra helg så ska veckan skita sig. Jag hatar den här dagen!

Presentation


En blogg om en vanlig vardag. Om kärlek och musik och livets små önskningar.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5
6
7
8
9 10
11 12 13
14
15 16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

In english please?

Bloggerfy

kitty


Ovido - Quiz & Flashcards