En vuxen flickas drömmar.

Alla inlägg under april 2009

Av Linn - 29 april 2009 13:48

Nu är han här igen min pojke. As nice. Dock var jag svin trött inatt när jag hämtade honom. Och tänkte att jag skulle få sova länge idag. Men solen och värmen tänkte inte samma sak som jag tydligen, måste verkligen skaffa persienner.

9 imorse ville jag tydligen vakna efter att ha sovit från 5.. tack livet för att det är underbart.

Mys var det iallafall att slippa vakna upp helt själv. Vi duschade och drack lite kaffe sen iväg till gamla lägenheten för att ta det sista. Körde med skräp till sopstationen och städade klart det sista i lägenheten. Så skönt att det är klart nu. Hoppas Amanda kommer trivas där. Imorgon är det fest och så kommer min vän Karin. Fan va jag saknat henne. Hon är så knäpp och rolig så jag vet inte vart jag ska ta vägen runt henne ibland.

Nu har jag en hel arbetsdag framför mig och ser faktiskt inte fram emot det n'är jag hellre sitter hemma och spelar xbox med min pojke :P


Av Linn - 28 april 2009 11:08

Självklart som vanligt när man vill sova länge vaknar man tidigt. Och denna gång inte för att det är ljust ute nej utan för att det åskar så man vill hoppa ur sängen, och fejjan får frispel och jamar som fan.

Halv nio slog man upp ögonen, men jag tjurlåg till halv tio ändå.

Har fått lite mer donat i lägenheten nu. Börjar snart kännas som ett hem. Men det saknas en soffa. Men det kommer väl längre fram.

Anledningen till att jag ville sova länge var ju för att jag ska hämta Ola inatt halv 4. Jippie.. Jag är sååå glad att han kommer så ja får gosa lite men känns lite överkurs att åka så sent..

Men men jag slutar ju sent idag och börjar halv två imorgon så förhoppningsvis får jag sova lite inatt. Ska försöka hinna med att göra klart i gamla lägenheten idag också så jag slipper den skiten.

I övrigt är det väl överlag bra, det gamla vanliga ligger väl och pyr. Typ hur ska jag ha råd att leva, vad händer på sista april, när ska människor ta sitt förnuft tillfånga?? 

Men men nu tar vi en sak i taget.

Ciao

Av Linn - 27 april 2009 17:16


hihi hon är så söt mitt lilla hjärta

Av Linn - 27 april 2009 14:48

Åh va allt är rörigt. Jag är inte klar i lägenheten som jag bodde i. Har lite saker kvar att köra och städning, men det värsta är avklarat. Har städat allt tråkigt redan, typ köket och spisen och det. Det är mest bara lite små skit kvar.

Men jag älskar den nya lägenheten trots att det är varmt som i en bastu. Haha

Imorgon natt kommer Ola!!! Han kommer sent, men jag jobbar sent så jag ska nog orka åka och hämta honom.

Allt för kärleken eller vad säger man?

I helgen vart det utgång med Sophie. Vi satt hos mig och förfestade lite. Det var nice.

Längesen jag festade med henne och det blev lite mycket men kul var det.

Har inte hunnit skriva men ska bättra mig..

Av Linn - 23 april 2009 13:19

Har svettats som aldrig förr idag, det är nog febern som går ur mig.

Käns skönt för jag orkar inte med att vara sjuk. Det tar på krafterna som jag behöver inför helgen och flytten. Hur ska jag hinna?? 

 Har som inet så mycket tid i veckan så det behöver bli i helgen. 

Imorgon kommer lönen äntligen och den är efterlängtad ska jag säga. 

Men det är många räkningar denna månad. Oj oj och det är inte direkt billigt att flytta heller.. Ååå 

Jaja ska försöka piggna till nu. Mer alvedon till folket. 

Av Linn - 22 april 2009 10:26

Idag har jag feber och är allmänt hängig. Har svin ont i magen och den känns orolig. Känns som mensvärk, men kan mycket väl ha med oron att göra.

Har inte kunnat sova inatt, har mest funderat på hur jag ska lösa den här situationen.  Ola har lovat att hjälpa mig med det här och ska ta reda på vilka rättigheter jag har juridiskt sett. 

Men jag kan ändå inte släppa det. Och den människan ska sätta ett barn till världen. Jag undrar mest hur man kan leva med sig själv när man lurar någon som ställt upp för en på det viset. Hon kan få bli hur sur hon vill för att jag bad hennes mamma be henne kontakta mig. 

Vem hade inte gjort det när man inte fått tag i personen på 3 veckor? Och visst det gäller inte flera tusen kroner, men 900:- är ganska mycket i slutet av månaden. Och hon satte käppar i hjulet för att jag skulle kunna göra saker jag planerat.

Nu sitter jag med lånade pengar och det är något jag verkligen inte gillar. 

Men som tur är har man snälla vänner som ställer upp på en, och jag kommer aldrig kunna göra på samma sätt. 

Åh jag blir arg, ledsen och förbannad på samma gång. Fy fann säger jag bara.


Av Linn - 21 april 2009 21:37

Jag har ju förklarat om tjejen som bodde hos mig och lånade pengar av mig för  biljetten hem när hon skulle åka tåg. Jag betalade med mitt visa kort och har inte fått tillbaka dem pengarna. Idag såg jag hennes mamma på solariet och sa till henne att hon skulle be denna person höra av sig till mig eftersom hon inte hört av sig på 3 veckor.

Jag sa att inget om att hennes mamma skulle betala, utan att hon skulle be henne höra av sig annars skulle jag ta ärendet vidare. 


Nu anklagar hon mig för att ha bett hennes mamma betala och att hon inte tänker betala de pengar hon är skyldig mig. Jag har nu sparat alla sms samt tagit print screens på hennes och min konversation så hon kan ju försöka komma undan. Det jobbiga är att man känner sig som en idiot som gått på niten att vara snäll mot någon som behandlar en på det viset. 


Jag vill bara skrika rakt ut och bli förbannad. 

Av Linn - 19 april 2009 21:53

Har som inte skrivit så mycket i bloggen på senaste och det r trist så jag ber om ursäkt för det, men nu är jag tillbaka ur den lilla rosa dimma jag befunnit mig i en vecka ;)

Jag är officiellt en flickvän nu och  Ola är en helt otrolig kille.

Han åkte till sin bror i lördags morse och jag saknar honom redan. 


 Nu börjar ännu en vecka på jobbet.. Känns sådär måste jag säga. Jag ska flytta och greja och det känns som att energin för det inte räcker till. Samt pengar.. Åh jag blir så förbannad på människor som inte kan hålla det dom lovar.  Nu sitter jag i skiten för att jag låna ut pengar till en "vän". Men har inte fått tillbaka dom, och hon svarar inte i telefon. Hennes pojkvän hotade med att jag inte får tillbaka dom alls om jag hör av mig igen. Hur kan man göra så? Och nu sitter jag här utan pengar eftersom jag hade planerat att få tillbaka dom. 


Man känner sig bara så blåst! Åååååhhhhhh.....

Ola kom tillbaka så jag slipper tänka på allt annat! 

Presentation


En blogg om en vanlig vardag. Om kärlek och musik och livets små önskningar.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

In english please?

Bloggerfy

kitty


Ovido - Quiz & Flashcards