En vuxen flickas drömmar.

Alla inlägg den 12 april 2009

...

Av Linn - 12 april 2009 10:08

När man sitter så här på jobbet och går igenom hela internet så hittar man sin favvo sida.

http://icanhascheezburger.com/ Har ni inte kollat in den tidigare så snälla gör det, finns det nåt roligare än katter som gör fula saker med dåligt skriven nörd engelska texter till? Nej jag tror inte det. Det förhöjer vilken trist dag som helst. Det finns en katt för varje tillfälle. Hahaha..

Försöker att inte tänka på nervositeten och att jag inte rökt på över en vecka eller ätit nåt idag. Men mina vänner det är inte det lättaste är man haft 6 kunder på chatten på 3 timmar. Det går så SEGT så man vill typ tugga av sig armen.. I brist på annat lixom. Det är dessutom vackert väder ute och man vill egentligen bara ta en lång promenad i vårsolen och känna vårkänslorna spritta i kroppen. Men icke.. man sitter i den lilla bunkern och blir blekare för var dag som går. Gud va bittert det lät. Men lite så är det faktiskt. Men i år får jag betald semester för första gången i mitt liv och det är fan guld värt.


Björn min vapendragare och vän har fått jobb på en annan avdelning i bunkern och kommer inte längre sitta bredvid mig och slänga små gliriga kommentarer och peka med häx fingret när han är less och klandrar mig för tristessen.

Jag kommer sakna honom bredvid mig. Vad ska jag nu göra på jobbet?? 

Jag har ju fortfarande Emma och Therese (greger) vid min sida, men vem ska nu inkräkta på vårt lilla hörn fort?

Det blir säkert bra. Men han gör ju halva min dag ibland med sina skämt och roliga utrop.  


I övrigt ska jag försöka ta mig själv samman och packa lite mer saker så jag kan börja flytta saker. Åh va jag vill flytta allt nu!


Av Linn - 12 april 2009 07:39

Idag anländer han, jävlar vad nervös jag är. Kunde knappt sova inatt. Vaknade hur många gånger som helst och kollade vad klockan var.

Och ändå sov jag genom alarmen och vaknade typ 10 i 7. Och börjar jobba 7. Som tur var har man bilen så jag blev bara 10 minuter sen.

GAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHH

Orka vänta!!!!!


Presentation


En blogg om en vanlig vardag. Om kärlek och musik och livets små önskningar.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

In english please?

Bloggerfy

kitty


Ovido - Quiz & Flashcards