En vuxen flickas drömmar.

Alla inlägg under april 2009

Av Linn - 15 april 2009 19:15

Den såga jag igår, och den är lika bra varje gång. Men det bästa var att jag inte behövde känna mig lika misslyckad som en del av dem i filmen. För jag hade nån att kelas med och gosa in mig i.

Jag blir behandlad som en prinsessa. Och jag är verkligen inte van och vet inte hur jag ska hantera det riktigt. Det är skrämmande men samtidigt helt underbart.

Jag vet bara inte vart jag har honom riktigt än. han säger att han tycker om mig och nästan till 99% vill ha mig som flickvän, men man oroar sig alltid frö den 1% av tvivel som finns.

Ja ja jag ska inte oroa mig i onödan. Snart slutar jag och får åka hem till honom..

Av Linn - 14 april 2009 07:14

Igår efter jobbet åkte jag hem och fick gosa lite, sen hade Ola gjort värsta middagen till mig. Laxburgare i ciabatta bröd med ungsrostade morötter och palsternacka. Till det åt vi smörstekta champinjoner och mozzarella ost med tomater. Fan va man har det bra vissa  gånger.

Så idag har jag lunch låda med mig med laxbullar och grönsakerna.

Är riktigt trött idag, men vi gick ändå och la oss tidigt. Somnade väl inte så tidigt men men.

Idag ska jag till Maria på salongen efter jobbet så hon får öva på frisyren.

Ska bli trevligt  att bli pillad i håret, det är nog halva nöjet med att gå till frisören. Dels att man blir fin i håret, med också för att det pillas i ens hår.

Sen ska vi träffa Linda och Kim vilket aldrig blev av igår.

Jag är bara så trött och vill inte alls vara på jobbet!!!

Av Linn - 13 april 2009 11:51

Och han är precis vad jag hade tänkt mig. Han är snäll och gullig och helt underbar faktiskt.

Jag sitter nu på jobbet och bara längtar hem så jag får borra ner huvet vid nacken på honom och bara vara.


Linda och Kim kommer förbi sen också för att kolla läget och när jag kom till jobbet idag samlades alla runt mig i spänd förväntan för att höra hur det hade gått.


Roligt att alla bryr sig och är nyfikna när man kan komma med roliga besked..

...

Av Linn - 12 april 2009 10:08

När man sitter så här på jobbet och går igenom hela internet så hittar man sin favvo sida.

http://icanhascheezburger.com/ Har ni inte kollat in den tidigare så snälla gör det, finns det nåt roligare än katter som gör fula saker med dåligt skriven nörd engelska texter till? Nej jag tror inte det. Det förhöjer vilken trist dag som helst. Det finns en katt för varje tillfälle. Hahaha..

Försöker att inte tänka på nervositeten och att jag inte rökt på över en vecka eller ätit nåt idag. Men mina vänner det är inte det lättaste är man haft 6 kunder på chatten på 3 timmar. Det går så SEGT så man vill typ tugga av sig armen.. I brist på annat lixom. Det är dessutom vackert väder ute och man vill egentligen bara ta en lång promenad i vårsolen och känna vårkänslorna spritta i kroppen. Men icke.. man sitter i den lilla bunkern och blir blekare för var dag som går. Gud va bittert det lät. Men lite så är det faktiskt. Men i år får jag betald semester för första gången i mitt liv och det är fan guld värt.


Björn min vapendragare och vän har fått jobb på en annan avdelning i bunkern och kommer inte längre sitta bredvid mig och slänga små gliriga kommentarer och peka med häx fingret när han är less och klandrar mig för tristessen.

Jag kommer sakna honom bredvid mig. Vad ska jag nu göra på jobbet?? 

Jag har ju fortfarande Emma och Therese (greger) vid min sida, men vem ska nu inkräkta på vårt lilla hörn fort?

Det blir säkert bra. Men han gör ju halva min dag ibland med sina skämt och roliga utrop.  


I övrigt ska jag försöka ta mig själv samman och packa lite mer saker så jag kan börja flytta saker. Åh va jag vill flytta allt nu!


Av Linn - 12 april 2009 07:39

Idag anländer han, jävlar vad nervös jag är. Kunde knappt sova inatt. Vaknade hur många gånger som helst och kollade vad klockan var.

Och ändå sov jag genom alarmen och vaknade typ 10 i 7. Och börjar jobba 7. Som tur var har man bilen så jag blev bara 10 minuter sen.

GAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHH

Orka vänta!!!!!


Av Linn - 11 april 2009 21:06

Ja imorgon den här tiden sitter jag i bilen på väg mot Sundsvall för att hämta Ola. Jag är nervös och och glad, och längtar så otroligt mycket. Ola får mig att känna mig som en hel människa. Han uppskattar mig för mig och ser kvaliteér i mig som jag inte ser. Han får mig att tänka ett steg längre och uppmuntrar mig att tänka positivt.

Han är snygg och söt och trevlig, har fötterna på jorden och en humor som jag inte riktigt förstår men den kan vara rolig. :P 

Kan man kräva mer? Det är precis vad jag vill ha och behöver. Så förhoppningsvis känner vi likadant efter att ha träffast, så alla ni därute önska mig lycka till. 

Känner att han kommer i precis rätt tid i mitt liv och ger det en guldkant jag saknat så länge. För er som känner mig eller har följt min bergochdalbana till liv vet att jag kämpat för att finna någon. Och när man väl ger upp faller det i knät och är envist och ger sig inte förens det krupit under huden på en. (på ett bra sätt)


Ska väl lägga mig snart så att det blir imorgon!!! Dessutom är jag ganska trött men så satans nervös att jag inte ens orkade kolla på film med Linda och Kim. Hahaha lata jag inte orkar det.. Vad har det tagit åt mig. Nej nu ska jag yra runt lite till här och greja innan jag slänger huvet på kudden.

Sup lugnt ikväll nu.


Av Linn - 11 april 2009 07:15

Sitter på jobbet, klockan är alldelels för lite för att vara uppe på påsk. Nu ska man ligga och jäsa och sova på all god mat och godis. Men inte Linn.

Inte blir det nåt påsk firande här inte. Jag har nog aldrig varit mycket för att pynta överhuvudtaget. Jag jul pyntar inte, varför ska jag göra det? Jag har ju ändå bara firat jul på jobbet de senaste 2 åren. Och påsk orkar jag inte ens bry mig om.


Ikväll ska jag hem till Linda och titta på film. Tillsammans med henne och Kim. Dom är tillsammans nu och passar riktigt bra ihop. Grattis till dom.

Det blir nog lite middag också. Och förhoppningsvis lite GH WT. Jag vill spela trummor, det var ju så längesen nu. Men Björn du kommer saknas.. Vi är ju inte Dancefloor Ninjas utan dig!!!


Imorgon anländer Ola, gud jag är så nervös så jag inte vet vart jag ska hä mig nånstans. Men det är så spännande och roligt så det kommer nog gå bra.

Roligt att det händer något nytt i mitt liv. Kan behövas.

Av Linn - 10 april 2009 21:01

Jag vet inte vad som flugit i mig idag. Efter det otrevliga sms samtalet jag hade med en vän som är skyldig migs pojkvän. Har jag inte kunnat glädjas åt speciellt mycket. Börjat gråta för ingenting mest hela dagen.

Orkar inte prata i telefon eller umgås med någon.

Jag har ju stressat och haft det ganska tumult artat runt mig en tid nu igen, och kommit ur balans. Då direkt när det börjar tilta i huvudet på mig så sitter man där gråtandes. 

Att jag ska vara så himla känslig..

Behöver lägga mig tidigt börjar 7.00 imorgon. Gäääääsp.. Kul att jobba svin tidigt när alla andra är ute och festar. Iofs hade jag nog inte haft annat än en sjuhelvetes fjortis fylla idag.  Så vi skippar det tror jag.

Men ska nog ta en öl och lugna nerverna iallafall. 

Slipper ju snart sova själv i några nätter iallfall.  ;) 

Presentation


En blogg om en vanlig vardag. Om kärlek och musik och livets små önskningar.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

In english please?

Bloggerfy

kitty


Ovido - Quiz & Flashcards