En vuxen flickas drömmar.

Alla inlägg under april 2009

Av Linn - 9 april 2009 11:20

Alltid när jag ska vara ledig ska det vara sämst väder ever. Hela landet har strålande sol länge men här ligger dimman och molnen tjocka som grädde. Fan jag blir ju deppad av skit vädret. Och bara för att jag kommer jobba i helgen kommer det vara strålande sol och alla kommer vara glada och lyckliga.

Ja ja det är väl sånt som händer.

Sov hos Erika inatt och är ganska trött och sliten, blev inte allt för bra och mycket sömn. Men vad gör man inte för sin vän?

Var på body balance igår också, gud va jag gillar det passet. 

Fick även en  nyckel till min nya lägenhet så jag behöver bara åka dit med grejer eftersom. Gud va skönt. 

Glad påsk på er alla! Nu ska här packas.

3 dagar <3

Av Linn - 8 april 2009 12:13

Idag är jag ledig ochhade tänkt sova bort hela dagen, i och med att jag är så trött och sliten. Men icke, 9 imorse öppnade jag ögonen och trodde att den var minst 11. Men ack så fel jag hade. Och kunde givetvis inte somna om trots upprepade försök.

Så jag gick upp och började städa, vilket jag inte gjort sen festen i helgen. Så nu har jag diskat och dammsugit och gått ut med soporna. Nu ska jag bara samla kraft till att ta ut mattorna och skura också. Gick även för att boka en tvätt-tid. Närmsta finns den 20:e april. Det är fan skandal.Man får fan inte ha rena kläder i den här delen av stan.

Idag fyller Erika år, grattis gumman. Ska sova hos henne inatt, hon har det lite tungt just nu.

 Trots att jag sovit hyfsat inatt är jag helt slut idag. Jag förstår bara inte.

När ska man få bli pigg och kry??

Igår var jag hos Maria på salongen och hon fick testa frisyren inför hennes gesäll prov i maj som jag ska vara modell då. Det blev as bra. 

Sedan var jag och tränade med Linda, Kim och Björn.

Sen var jag hem till Malin och Daniel och lämnade tillbaka nycklarna efter iller vaktandet. Och fick en jätte fin Hello kitty klocka som dom hade köpt i Thailand. Riktigt snygg var den, inte för skrikig så man kan ha den till vardags. TACK!



Om 4 dagar anländer han <3

Av Linn - 6 april 2009 21:47

Ja jag är nog fortfarande lite bakis även idag. Men jag tog mig upp imorse och tog mig till joMen man är verkligen inte i form idag.

När man jobbar tidigt går tiden lite fortare och dagen känns inte lika lång på jobbet. Men som det smartskaft man är går man  och lägger sig en sväng, och ska bara "sova lite" men lyckades slockna 3 timmar. Bra Linn!

Så nu kommer jag ha problem med att somna idag igen. Skulle ha gått på en promenad för att göra av med energi men med snöblandat regn är det inte speciellt lockande.

Inte min dag idag kanske.. 

Vid den här tiden om 6 dagar ska jag hämta Ola i sundsvall och det ska bli riktigt trevligt.. Fejjan ligger och myser i mitt knä och det känns så skönt att hon är hos mig igen.

Även om det bara är för en liten tid.

Av Linn - 5 april 2009 22:00

Gårdagen var underbar. Jag tränade med Linda, Kim och Jonny på morgonen. Jag vaknade ju såklart 07.00 och kunde inte somna om av all spänning.

Efter träningen åkte jag hem och piffade iordning inför gästerna.

Många kom och grattade mig och jag fick helt underbara persenter, blommor och en drake och en rosa skruvmejsel.

Alla mina vänner känner mig väl och det märks. Av Linda fick jag en liten rosa platt tång. Underbart söt.

Jag fick blommor av Per och ett blomsterbud kom med en helt fantastisk bukett från Ola. Helt fantastiskt att han tänkte på mig när han är ända borta i England.

Efter god smörgåstårta och trevligt sällskap var det dags att svida om till party kläderna. Kent och Amanda anlände först och sedan droppade det in folk lite eftersom. Jag fick hello kitty sängkläder av Frisse och Champagne av Björn och Ante. Upskattas högt.

Överlag var det en jätte trevlig fest och blandat folk som inte kände varann sen tidigare, enda besvikelsen var att min tjusiga catsuit (madonna, H&M) gick sönder i dragkedjan så jag fick byta om till en söt klänning istället.

Och vad jag har fått höra idag så uppskattade alla festen och hade trevligt.

Tack alla som gjorde min dag till en underbar dag.

Idag är man lite sliten och trött men det är det lätt värt.

Nu är det en vecka sen kommer han...


Idag kom björn förbi och berättade att han hade sett en tjej idag som annars är väldigt söt men idag var dagen efter skabbig. Han uttryckte det så här:

- Tänk om man var så och träffade en as snygg kille, en sån som man inet sett sedan snygg året 98 och får med sig honom hem. Och sedan dagen efter ser ut som en blandning mellan Shrek och en bajskorv.

Jag skrattade så gott.

Det han ville få fram var att en del är bra på att sminka sig och se jävligt bra ut men utan smink ser ut som fan. Tydligen tillhör jag ej denna kategori. Det tackar jag för.

Du är för bra björn var tvungen att ta med det.

Jobb imorgon. Det ska bli lika kul som vanligt ;)

Emma kom förbi förut också och gav mig en jätte söt present. En Hello kitty skål med godis ägg i. Och ett fint kort och chips, she know what a bakfylla needs. Hahaha nej dags att sussa. Nightyoooo

Av Linn - 3 april 2009 22:48

Jag börjar falla, alltså mitt inre börjar vakna. Delar av mitt känsloregister börjar få liv igen, och det skrämmer mig så otroligt mycket. Mina murar rasar och jag är rädd att stå där naken och utskrattad. Jag lägger väldigt mycket i det här. Förväntar mig mycket.

Jag försöker att inte förvänta mig för mycket. Man vet inte om det total kraschar och går helt åt fan. Men det känns som att det är äkta från både min och hans sida.

Och vill man så går det. Det har min mamma sagt :P

Det är bara en ganska skrämmande situation att befinna sig i. Förväntansfull och rädd. Rädslor för min egen skull också, att jag inte skall räcka till.

Varför får man alltid dom känslorna, man är väl fullt tillräcklig som man är.

Mer kan man inte ge, eller vara.

Det är samtidigt spännande att känslorna spritter i hela kroppen, nu vill jag bara känna hur han känns mot mig. Om han har len hud, luktar mys och får mina ögon att glittra. Men 9 dagar till får jag vänta.


Imorgon kommer lite folk på dagen och ska äta smörgåstårta och kakor. Ska även försöka slänga ihop en tårta. Hihi lättare sagt än gjort men roligt ska det bli.  Sen på kvällen blir det fest i min lilla lägenhet. Kommer nog bli en ganska blandad kompott men det är kul på samma gång.

Nya möten och gamla bekantskaper.  Ska bli skönt att bli av med ångesten inför morgon dagen. För klockan 14.14 den 4/4-84 föddes jag och vid klockslaget är jag 25 och då behöver jag inte oroa mig förens nästa år.. Eller..

Nej ska krypa i säng så jag orkar upp å träna innan allt svullande.


Av Linn - 3 april 2009 21:34

Idag fick jag detta vackra på facebook av min kära storasyter:

"A Tribute to Linn"

Waking up was kind of strange
The past two years have made a change

You are barely on my mind
Saying goodbye sure takes time

Today you should turn twenty five
With your best time flying by
Not knowing where your future lies
And all prepared to conquer life

We get no answers from the past
No how the fire spread so fast

But New Year's Eve all turned black
Sometimes you're lucky
Sometimes you're not
http://www.youtube.com/watch?v=SCchrKTVt3A&feature=PlayList&p=07BE40DDC6F0F237&playnext=1&playnext_from=PL&index=45

En låt av Anna Ternheim. Och min syster om nån känner mig. Och vet vad man gått igenom och då passar det in. TACK! 

Av Linn - 2 april 2009 09:12

Paniken börjar sprida sig i min kropp..

Igår tänkte jag på allt jag inte åstadkommit i livet innan jag fyller 25.

Jag har alltid trott att jag skulle ha barn och hela svensson paketet innan jag fyllde 25. Eller iallafall på god väg att få. Och detta fick mig att verkligen förstå vart i livet jag är. Jag må vara en liten nörd som har fått dille på Hello kitty och rosa. Men jag har precis samma strävan och mogna tankesätt som en vuxen. Att jag sedan låter barnet i mig springa vildt är ju egentligen bara nyttigt.

Min vän lugnade mig även igår. Går igenom lite jobbiga saker just nu bara. Och samtidigt sluta röka medans allt det här pågår är ingen lätt uppgift. Men jag kämpar.

Idag kommer dom! Min maffia.. Med fejjolito i spetsen, stackars katt som blir slängd genom landet gång på gång.

Men hon ska stanna hos mig tills mamma och pappa flyttar upp.

Blir till och med träning idag klockan 20.00

Av Linn - 1 april 2009 13:43

Ingen har lurats än vad jag vet. Och förhoppningsvis slipper man sånt idag.

Helgen i Åre var både trevlig och bra och alldeles för mycket på en gång.

Jag kunde inte låta bli att känna mig stressad hela tiden. Och blev alldelels för mycket fylla och alldelels för lite sömn. Va trevligt att åka lite bräda även om det inte var det ultimata.. Mycket vind och transport sträckor.  Ingen bra kombination. Orkade inte ens med After ski.. Lördagen blev det mycket fylla och massa roligt folk.

Söndagen fick kim ta ratten och jag ville bara hem..

Måndagen låg jag bara med en förjävlig huvudvärk. Orkade inte nånting och lite halv feber.

Tisdag var inte mycket bättre.. Men idag känns det bättre, lite hängig och halv förkyld men på bättringsvägen. Imorgon kommer familjen till mig!!! Ska bli skönt att träffa dom igen. Fyller ju 25 på lördag och har lite smått panik inför det.

Men ska bli kul att ha lite fest och så.

Nästa helg kommer Ola! Han gör mina dagar så mycket trevligare. Idag skrev han nåt som var så himla sött till mig så jag tänker stjäla det och klistra in det här:

Hej Linn, du är så söt
Även efter det regnat, och du blivit blöt
Att få prata med dig, varje dag
Är det som gör, att hjärtat känns till lag
Min lilla sötnörd, du är så fin
En dag ska du bli min!


Hihi sötnörd det är ganska sött.

Presentation


En blogg om en vanlig vardag. Om kärlek och musik och livets små önskningar.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

In english please?

Bloggerfy

kitty


Ovido - Quiz & Flashcards