En vuxen flickas drömmar.

Alla inlägg den 24 mars 2010

Av Linn - 24 mars 2010 12:59

Eftersom ip numret sparas för varje kommentar så vet jag att du är från sollefteå. Och attt du inte vågar visa vem du är utan endast signerar med A är ju minst lika patetiskt som mig. Jag kan iallafall stå för min åsikt.

Vad är det du menar med att komma på något eget? Menar du tatueringen jag ska få av min syster och att vi endast ska göra initialerna så skiter jag helt fullständigt i vem eller vilka som gjort samma sak eller om någon gjort det tidigare. Jag vill visa min kärlek till mina systrar och ellen för alltid. Att vi planerat det i år kanske du inte visste, men jag vet vem du är och att du vet mer än väl att min syster inte haft råd förens nu. Och om du tycker att jag härmar dig kan du ju glömma det. Jag vill inte vara som dig på något vis.

Om det nu stör dig behöver du inte läsa min blogg överhuvudtaget.

Våga stå för vad du tycker istället för att lämna anonyma kommentarer.

Sen om du tycker jag är patetisk eller inte skiter jag helt sjukt jävla fullständigt i. Ge fan i att läsa och sköt ditt eget liv istället. Du som är så mycket häftigare. ;) Hahahahahahahahahahahahaha


Av Linn - 24 mars 2010 08:51

Idag är jag så förbannat trött. Jag kan knappt hålla ögonen öppna.

Jag är så grinig och sur och det svider i själen av att veta att man ska jobba 7 dagar i rad nu. Men imorgon kommer lönen och livet känns lite lättare igen. Jag har beställt tid hos Jenny för färgning av håret. Hon kommer få fria händer så vi får se hur det blir i slutändan. Men jag litar på henne.

Ska bli skönt med lite vår-städning av sig själv. Igår tog jag förnuftet tillfånga och slet ut håren ur bena. Jag har en sån där självplågar maskin som rycker ut hår. Min kära storasyster gav den till mig när jag träffa henne senast. Och den funkar, men det gör sjukt ont. Men mina ben var som buskar så det var dags.

Nu ska jag bara ta tag i resten, måste fixa naglarna. Jag är ganska noga med dom. Men dom har fått falla efter nu ett tag. Inte lätt när man är trött och less.

Men nu ska det fan bli andra bullar. Inge mer slacker Linn.

Haha det vet vi ju hur det brukar gå.


Födelsedagen närmar sig med stormsteg och Emmy min kära syster har beställt tatueringstid. Den 8:e sticker det. Det blir ett E och ett L. Som Emmy, Linn, Ellen och Elin. Mina systrar och systerdotter. Åh jag längtar.

Presentation


En blogg om en vanlig vardag. Om kärlek och musik och livets små önskningar.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17
18
19 20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

In english please?

Bloggerfy

kitty


Ovido - Quiz & Flashcards