En vuxen flickas drömmar.

Alla inlägg under juli 2009

Av Linn - 13 juli 2009 09:39

I torsdags var jag moster hela dagen och gosade och mysde med Ellen. Vi tittade på nicke nyfiken och zuper zebran. Det är så härligt att få kolla på barnsliga filmer och vara nördig och det är tillåtet..

Fredagen körde jag Ellen till Junsele till sin farmor och farfar och pappa. Nice å träffa dom lite, är ju inte så ofta jag gör det. Fikade lite och åkte hem igen. Var till Lisa och Fredrik och kollade på deras nya fina lägenhet. Inget mögel på toan där inte :P haha som i deras förra. Förhoppningsvis håller sig lisa lite friskare i den lägenheten hon som är så känslig nu. Sedan när jag precis stigit ur duschen hemma ringde telefonen och jag blev tillfrågad att förlja med på krogen så jag slängde på mig kläder och stress sminkade mig. Tog 2 öl på hörnan och träffade lite folk det är ju nice. Men drog mig hem vid ett och somnade som ett barn.

Lördagen kom Emmy kära syster och hennes Bläpp. (bondläpp) Följde med dom ut till mor och far och åt middag och umgicks. Sen åkte vi till mig och svidade om till partaj. Jonas och Catti hade inflyttningsfest i deras helt underbara lägenhet. Jag spelade Rockband i min rosa prinsess klänning och det blev riktigt mycket folk. Svin kul var det. Emmy deppade ihop för att hon saknar alla så mycket och för att hon var glad samtidigt så hon och David avvek innan utgång. Det var riktigt trevligt på krogen också. Man kan säga att det var en lyckad kväll.


Söndagen spenderades i Näsåker med gamla vänner och deras barn. Var hem till Idis och grillade. Tog även årets och kanske en av dem första naken doppen i mitt liv. Carin och Ida sympati näckade då jag inte hade bad kläder. Och i näsåker får man göra så för det är ändå ingen som kommer se det. Hade verkligen as trevligt med yatzy och kubb och mina vänner. Vi ses så himla sällan så man njuter varje sekund man träffar dem. <3


Idag började jag jobba efter semestern och JA jag försov mig, och JA jag skäms och JA det är en skit dag! 


Bjuder på lite bilder på mig i förstora skor och toarulle och min kärasyster med vän och ellen. Men även en från förra helgen med riskakan i högsta hugg.

Av Linn - 8 juli 2009 22:55

Idag vaknade jag tio i 12, första gången jag sovit så länge oavbrutet på jag vet inte flera veckor känns det som. Jag tog en tripp till mor och far för en tvätt av bilen.

Jag är verkligen inte lika noga som werran som har en lite finare och nyare bil men jag vill ju inte att den ska se ut som en insektsdödarmaskin från helvetet.

Pappa var skit nöjd då han nu fick använda högtryckstvätten som han inhandlat. Nu är den inte lika skitig men den skulle behöva en skönhetsbehandling. Fan va jobbigt det är att ha en bil. Det kostar bara pengar hela tiden.

Men det är väl smällen man får ta med att vara vuxen.



Det jag funderar på är hur man kan sitta och öppna sitt hjärta och vara helt underbar för att sedan dagen efter vända helt på myntet. Och då man ifrågasätter inte ens kan svara.  Moget? Jag ska släppa det nu men ville bara få det ur mig. 

Jag funderar även på vad det är som gör att  jag alltid hittar killar som antingen behandlar mig illa, skiter helt fullständigt i mig, är svinsöta men bor långtbort eller är för unga. Eller så har dom en av alla bra egenskaperna man ska ha blandat med en av dom dåliga.Och allt faller som ett korthus ändå. Och jajag tänker på en person speciellt.

Men det är så mycket små blockeringar i mitt huvud som sätter stopp för att jag ska kunna tro eller tänka i dom banor jag vill. 

Skärp dig för fan Linn! Ellerhur!!! Men jag är fan inte den lättaste att luska ut eller att få mig att öppna mig och tro på allt som sägs eller görs. Och det sätter käppar i hjulet för mig som person och för mina känslor. 

Nej nu får det va nog. Sluta tänka och le istället. 

Det är semestern, jag skyller på den. Den har lagt små frön i mitt huvud som sakta fått gro och som nu slingrar sig i huvet på mig som får mig att tvivla, tänka och sjunka in i funderingarna. 

Sluta svamla och god natt Linn.



Av Linn - 7 juli 2009 23:03

.. så min blogg blir lidande. Gårdagen hände inte speciellt mycket.

Reparation pågår. Men jag börjar hitta alla bitar snart och är snart tillbaka och präntar ner mina tankar. Idag åkte jag till mor och far och installerade deras internet. Och skaffade mamma en msn. Nu har hon nåt mer att pyssla med på dagarna. Sedan gosade jag och busade med min älskade ellen <3 gud va go hon är. Imorgon blir det nog en färd till ut och tvätta bilen efter resan. Den ser förjävlig ut och många flygfän har fått sätta livet till för att färga min bil prickig. *sorry*

Av Linn - 5 juli 2009 23:31

Jag har världens trasigaste fötter, jag gick i skit skor i 3 dagar. Jag har blåsor överallt och sår och lort som inte går bort. Och sånt är det värsta jag vet.


Min vistelse i Karlstad var trevlig. Var till mormor och morfar och åt och satt och myste vid deras husvagn och blev lite uppassad. Jag var även ute på Bomstad med Ken och Nina och Filippa och hennes kompis Tuva.   Så himla skönt i vattnet och långgrundt. Det är aldrig sånt badväder/vatten här hemma. Var ut på Onsdagen på Rix Fm festivalen, men det sög ganska hårt. Var först med Sandra och drack vin på hennes mammas balkong. Det var as trevligt. Sen gick vi på nån fest mitt i stan. Men jag skulle träffa Linda på Blue Moon Bar så jag gick dit. DÄR SÖG DE! Svin lite folk.

 Sen gick jag och köpte mat och vandrade hem.


På Torsdagen åkte jag först till min bror i Torsby och fick islatte. Och umgicks lite. 

Sen till emmy för att bege oss mot höljes och festen. 

Jag hade ju bestämt redan från första början att jag skulle supa och svina. Det vart en del dricka men inte så mycket på torsdagen.  Lallade runt och träffade en massa gamla och nya vänner. Fredagen påbörjades med en dusch och ombyte. Sedan var det bara att sadla om för ännu en dags drickande. Jag badadeoch hängde med Lukas och Sälen och Robert. Satt där och hinkade vin och sprit och fick en ganska ordentlig fylla. Badade i typ 4 timmar och det var hur värt som helst.

Blev ganska full och lite less helt i onödan så David Emmys kille kom och hämta mig. Däckade på hans soffa, vaknade och frös som aldrig förr. 

Men hade en dag till framför mig.  Det var lixom inge idé att sluta dricka för då hade man kraschat, men när man är inne på 3:e dagen blir det lixom en ganska stabil lagom fylla dagen igenom. 

Hittade en Jocke som när man självklart börjar prata med lite mer ingående får reda på att våra mammor känner varann. Vilken kille. Tog hand om mig han. Fick låna tröjan och såg till att jag åt och bara var allmänt söt. 

Tack för hjälpen!  Orkar fan inte skriva mer nu men kanske fyller på lite imorgon.

Presentation


En blogg om en vanlig vardag. Om kärlek och musik och livets små önskningar.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24 25
26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

In english please?

Bloggerfy

kitty


Ovido - Quiz & Flashcards