En vuxen flickas drömmar.

Alla inlägg den 19 juli 2009

Av Linn - 19 juli 2009 12:10

Om ni nånsin haft en intressant dag så vet ni hur snurrig i huvudet man blir av det. Min gårdag var inte bara intressant och händelserik, nej den gav mig världens största otur också. Karma kan kyssa sig i röven!

Dagen börjar med en fika med Lisa på stan, as trevligt i solen. Sedan på systemet med Emma inför kvällens bravader. Sedan låg jag och solade lite med Lisa och Fredrik, gick till risön och träffade Frisse och solade med honom en sväng. För att sedan bege mig mot sundsvall för att hämta Carin. 


Carin ringde mig ca 10.45 igår och grät då hon hade missat bussen och inte tog sig till sollefteå.  Så jag sprang hem från parken som jag befann mig i för att boka ett tåg som gick 11.30 Betalade hennes resa så hon tog sig iväg. Grejen var den att hon endast tog sig till Sundsvall så jag räddaren i nöden åkte självklart och hämtade henne i sundsvall. Jag fick pengar för resan och bensinen till skillnad från andra personer jag hjälp tidigare. 


När man har gjort en sådan god gärning för en vän. Ska inte Karma då se till att det händer nåt bra för mig?

Jag åkte på fest hos Maria, tjej fest och vi blev några stycken. Riktigt trevligt var det iallafall.  Sedan gick vi ner på stan men skippade parkendå det kändes som det mest var yngre där.Vi gick på krogen.

När jag, maria och carro var på toaletten så stod min handväska på handfatet och det stod och spolade en massa vatten. Vart hamnade min handväska? Upp och ner i vattnet.  Min telefon blev helt förstörd, allt blev blöttoch mitt humör blev ganska dåligt. 

Men tjejerna lyckades pigga upp mig och jag hade riktigt roligt resten av kvällen. 

Tills jag kommer ut och ska gå hem, och upptäcker att nycklarna är borta!

Jag springer och letar överallt där jag varit.. Får sätta mitt simkort i George telefon. Vilken ängel!! Men alla nya nummer som jag har ligger ju på telefonen så jag fick ringa en vän och be att få sova där. Vilket jag fick som tur var. Vad fan gör man utan telefon och nycklar? Det kändes som att hela mitt liv föll sönder och att jag aldrig skulle få se min kära lägenhet igen.

Nu på morgonen när jag vaknade kom jag på att jag hade en väska hos Maria med saker i. Och att det fanns en möjlighet att dom kunde ligga där. 

Och det gjorde dom!!!!

Telefonen hade jag pusslat sönder i bitar dagen innan så jag testade att sätta ihop den och den funkade!! Inte fullt tillräckligt som den ska men man kan ringa och se alla nummer. Så jag fick tag i henne. Nu är jag äntligen hemma och är trött och har en trasig telefon men jag är HEMMA!!!!

Vart var Karma när jag behövde den?



Presentation


En blogg om en vanlig vardag. Om kärlek och musik och livets små önskningar.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24 25
26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

In english please?

Bloggerfy

kitty


Ovido - Quiz & Flashcards