En vuxen flickas drömmar.

Alla inlägg den 16 juli 2009

Av Linn - 16 juli 2009 23:31

Japp då har man sett den nya Potter filmen. Och ja jag gillar dom förra även om jag tycker böckerna är 10 gånger bättre. Men den här var bäst hittils. Lite mörkare lite mer elak och definitivt inte lika barnslig. I like! Det var definitivt värt 90:-


Klantarslet Linn var framme idag igen. Efter gymmet skulle jag ringa Linda och fråga när hon skulle komma. Men vart var telefonen?  Jag letade i väskan, i jackan och överallt. Sen kom jag på att jag la den på laddning på jobbet. Och mycket riktigt där var den. Ängeln Emma tog vara på den medans jag var på Bio och var telefon vakt. Åkte upp till jobbet efter bion och gav henne det godis jag inte orkat tryna i mig som tack för att hon var så snäll. Men klanterierna stannar inte där nej, när jag gick ut från bion och hade kommit en bit kom jag på att jag hade glömt handväskan under stolen. Som tur var satt min gamla teater lärare och hennes man och barn bredvid mig på bion, så hennes man sprang ikapp mig och gav mig den då han hade halvt som halvt snubblat på den.

Då är man glad att man bor i en liten pytte stad. Vart annars är folk så ärliga och vänliga? 

Nu ska jag hoppa isäng för ytterligare en dag på slaveriet imorgon. 

Nightiioo



Av Linn - 16 juli 2009 13:31

.. leva med hjärtat på en fiskekrok. Jag känner att jag måste få ur mig allt det här. Så det kommer säkert inte hänga ihop men ut ska det.

Jag känner mig aldrig tillräcklig, oavsett vad jag tar mig för. Jag vtivlar på min egen förmåga och komplicerar allt jag tar i. Inget kan vara enkelt i min värld. Jag tror att jag blir kär en gång i veckan och hoppas hela tiden på att jag faktiskt är det. Men när man gör så blir man bara så besviken och stänger ännu en liten bit av hjärtat tills man lägger det på ett silverfat och bjuder ut det till alla för att få känna värme. Mina händer är alldeles för kalla och om någon bara snuddar det en liten sekund känns det i hela kroppen. Men jag rycker även tillbaka det direkt för jag vågar inte eller orkar inte eller känner inte längre.

Jag är trött på mig själv och mina fasoner. Och snart får det fan vara nog. När ska det vända och jag skall se mig själv som den person jag egentligen är? När ska jag älska mig själv och släppa alla murar och stängsel.

Och sluta kasta mitt hjärta som bete? Och sluta låta folk få som dom vill och trampa ner mig? Nej skärpning Linn. Ska fan gå i celibat och börja söka efter min själ. :P Jag ska inte gå på allt skitsnack och inte låt mig luras av alla fina ord. Hellre ensam än bortgjord.

Av Linn - 16 juli 2009 10:24

Idag är jag såå himla trött. Och det värker i hela kroppen. Man får inte annat än skylla sig själv när man går fullt ut efter en månads vila. Men det är samtidigt jävligt skönt att känna att man faktiskt gjort nåt som är bra för kroppen. Man får som lite mersmak då. Jag tror att Sophie känner samma smärta som mig i benen speciellt. As tungt pass igår.

Idag ska jag träna efter jobbet igen. Träna bort träningsvärken tänkte jag. Funkar det egentligen? 

Och så ska jag på Harry Potter! Fan va kul å gå på bio.

Det är verkligen jätte sällan jag gör det och man borde egentligen göra det oftare.

Det är ju hur mysigt som helst. Även att bara gå med en vän.

Skulle behöva lite tips på musik. Börjar som tröttna på mina samma gamla dängor hela tiden.  Så har ni nåt bra tips hojta till.



Presentation


En blogg om en vanlig vardag. Om kärlek och musik och livets små önskningar.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24 25
26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

In english please?

Bloggerfy

kitty


Ovido - Quiz & Flashcards