En vuxen flickas drömmar.

Alla inlägg under februari 2009

Av Linn - 18 februari 2009 08:43

Jag kanske överreagerade lite när det gäller min systers beslut. Men det är enbart för att jag själv sett fram emot det nu under en tid. Jag saknar ju min lillasyster...  Men det är ändå fortfarande ofattbart, helt sjukt och galet att hon ens tänker i dom banorna.

Men det är ju vad jag tycker, om hon nu bestämt sig ska jag väl stötta henne. Det kan bli lite svårt när jag egentligen inte gillar det hon gör. Men som sagt hon är ju ändå min syster. Tråkigt bara att hon inte är min syster som bor nära. Idag jobbar jag till 16.30 sedan hem och städa för jag tror att jag orkar det idag faktiskt.

Sedan ska jag på bodybalance klockan 20.00 funderar på att springa lite på bandet innan. Behöver få upp konditionen. Föörhoppningsvis fäljer sophie med också. ;)

Av Linn - 17 februari 2009 23:36

Det har på riktigt slagit slint i huvet på Emmy. Hon har under hela tiden som hon bott i Värmland strävat efter att flytta tillbaka, hit där hon har vänner och människor som älskar och ställer upp för henne. Och inte minst hennes dotters pappa som det var så viktigt att flytta upp till så dom får träffas varannan helg.

Men icke. Idag slog det fan slint på riktigt. Hon har bestämt sig för att stanna kvar i sysslebäck. Och för er som varit dit ni vet vad jag pratar om. Mindre än minst och tråkigare än tråkigast. Grejen är den att delvis av anledningen till att jag faktiskt stannar kvar här var för att hon skulle flytta upp och familjen skulle bli samlad igen. Då mamma och pappa nu håller på att sälja huset där nere, just för att emmy nu skulle flytta upp. Men hon skiter i det och trampar ner oss alla och visst man ska sätta sig själv i första rummet. Men ska man verkligen vela så mycket och dra igång en stor operation för att sedan lämna den och skita i dem runt omkring som faktiskt  förlitar sig på att det klaffar. Jag saknar min familj och jag skulle bli såå glad om mamma och pappa flyttar upp. Och mamma känner ju att hon flyttar upp delvis för min skull men också för att kunna hjälpa emmy med ellen. 

Syster har nu tänkt att klara sig i en by som aldrig gillat vår familj, bland släktingar som inte ens hälsar och aldrig skulle hjälpa en om man så låg på sina blodiga knän. Samt på ett ställe dit man inte vill åka och hälsa på. 

Anledningen till att jag hälsar på nu är för att mor och far bor 7 kilometer från byn, där man slipper träffa folk. Man kan åka in till byn och träffa dem om man vill men man måste inte. Och för att där kan man slappna av i det stora gamla huset och så är ju mina föräldrar där såklart. Det blir inte samma sak att åka å hälsa på i en lägenhet i "centrala" byn.  Jaja det kanske är en lite stor reaktion från min sida, men jag hade verkligen sett fram emot att hon och ellen och familjen skulle komma hit igen så vi kunde vara samlade.


Det svider bara lite i hjärtat just nu..

Av Linn - 17 februari 2009 09:44

Som om det skulle spela roll. Jag är luspank och har inga planer. Kanske ska ta hand om Lindas katt Marie. Ska bli mys å få ha ett djur.

Idag ska jag träffa Björn så han ska få installera ett spel åt mig. Sedan träna med Linda. Orkade inte träna igår. Jag var en latmask.

Tog en sömntablett igår, hade lite problem med att somna. Och idag smakar allt bly, om jag dricker vatten smakar det som värst.

Sucks.

Av Linn - 16 februari 2009 13:29

Jag har en tendens att ibland slänga ur mig ord som inte riktigt är korrekt svenska. Idag gjorde jag denna bravad igen, vi pratade här på jobbet Emma och jag om att det snöade. Och jag kläckte ur mig: - Det är en så jobbig snöning, en sån som hamnar i ögonen när man går. Japp jag gjorde det. Linn 4 år kom fram igen. Fler sådana ord är tex smygig. Ett ord jag gillar. Vissa personer kan vara smygiga och man kan ha en smygig huvudvärk.

Helgen var trevlig. Trots fylletjafs som man hamnar mitt i när man är nykter, just för att man är nykter och kanske tänker lite mer logiskt än den fulla personen. Men ingen större skada skedd. Jag körde och det var nice. Skönt att vara nykter och inte må päck dagen efter.

Igår hade jag en ganska dryg dag. Va till Linda först och åt lite pizza det var nice. Sen hem och kurade ner mig. Låg och slöade i soffan hela kvällen. orkade inte prata i telefon eller nåt men skönt att ta lite tid för sig själv.


Pratade på facebook med Jess en kompis som bor i usa. Han och en till kille var här som utbytes studenter och jag lärde då känna honom. Vi pratade via chatten i över 2 timmar och det var as nice. han har verkligen förändrats. Och han hade skrivit en barnbok men den är inte publicerad än. Men fick läsa den och den var helt fantastisk. Otroligt vad man underskattar människor och har förutfattade meningar. Men man blir så glad när man upptäcker att dom utvecklats och även man själv. Jaja tillbaka till jobbet nu :P

Av Linn - 14 februari 2009 10:23

Va vitsigt eller inte. Men min kära storasyster kan få till det ibland.


Jag är hundvakt och är as nöjd, han är så otroligt söt denna lilla Texas. Ska snart på stan med Linda och kolla lite sedan trräna och sedan fika med Frisse. Ska bli lite trist att lämna Texas ifrån mig. Han sov hos mig i sängen inatt och har bara varit gosig och mysig. Vi tog en promenad nu på morgonen, inte så jätte lång men frisk. Fy fan va kallt det är ute hela tiden, men solen skiner ju iallafall. För er som är lyckliga tu önskar jag en fin dag, och för er som är som mig alltså SINGEL hoppas jag dagen går förbi utan för mycket pluttinutt som påminner om ensamheten. Det är min önskan iallafall, blir nog utgång ikväll men kommer nog vara nykter.  Vi får se hur kvällen utspelar sig.


Av Linn - 13 februari 2009 15:39

Alanis Morissette - That I Would Be Good

That I would be good even if I did nothing
That I would be good even if I got the thumbs down
That I would be good if I got and stayed sick
That I would be good even if I gained ten pounds

That I would be fine even even if I went bankrupt
That I would be good if I lost my hair and my youth
That I would be great if I was no longer queen
That I would be grand if I was not all knowing

That I would be loved even when I numb myself
That I would be good even when I am overwhelmed
That I would be loved even when I was fuming
That I would be good even if I was clingy

That I would be good even if I lost sanity
That I would be good
Whether with or without you

Av Linn - 12 februari 2009 22:51

Skulle man steka mig nu hade köttet säkert varit jätte gott. Eller nåt.. Skulle träna med Linda och när jag kom dit sa jossan att hon hade bodypump passet och att jag skulle prova på. Så det gjorde jag. Och nu kan jag knappt lyfta armarna.

Men det känns samtidigt som en vinst. Man vet att man tsatt kroppen för något helt fantastiskt egentligen. Men det känns ju inte så exakt just nu och jag kommer säkert förbanna omvärlden när jag vaknar imorgon och ska försöka klä mig. Imorgon jobbar jag dag, ska bli skönt och sedan skall jag på bio. Och så ska jag vara hundvakt åt världens sötaste hund Texas. Han är så jävla gullig. I julas kom han in på julafton på jobbet med tomte dräkt, det var kanske det sötaste jag sett. Och han ska sova hos mig. Hoppas han inte blir orolig och inte tycker om det. Men jag tror att han gillar mig lite iallafall. Jag är iallafall väldigt glad att han ska vara hos mig. Saknar ju min lilla hårboll fejjan, så det är skönt att ha ett djur i närheten igen. Även om det bara är över natten. :)

Av Linn - 12 februari 2009 16:07

Idag har jag tvättat, och ja det är en stor grej för i mitt kvarter får man boka tvätt tid 3 veckor innan typ om man vill ha en tid. Och när man endast får schema två veckor fram i tiden så blir det oftast fel. :( Men som tur är har jag vänner som bor på mindre befolkade tvättstugor vilket gör att saker man behöver tvätta snabbt går att lösa.

Jag älskar känslan av att man tvättat, det är drygt å gå i 20 minusgrader å konka på tvätt men det ger en tillfredställelse när allt är klart. Och hela lägenheten luktar nytvättat.  Skulle ha tränat klockan 4 men skippar det då jag är så trött och seg idag. Och har träningsvärk.. Men man får skylla sig själv. Kanske tränar lite senare med linda. Tar en stund på löpbandet eller nåt.

Tack Emma och Walle för att ni står upp för mig. Jag förstår att det kan vara lite tvetydigt med Hello kitty när man skriver en massa tragiska saker, men för dom som verkligen känner mig är det inte så konstigt ;) 

Jag har ju iallafall vänner som finns där för mig. 

Funderar på att sova lite, somnade  sent och uppe med tuppen.. ciao



Presentation


En blogg om en vanlig vardag. Om kärlek och musik och livets små önskningar.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24 25
26
27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

In english please?

Bloggerfy

kitty


Ovido - Quiz & Flashcards