En vuxen flickas drömmar.

Alla inlägg under februari 2009

Av Linn - 28 februari 2009 21:11

Jag sitter här och kommer på mig själv med att tänka att fan jag har en bil. En snygg bil, inget ruckel med massa rost utan en fin och trevlig bil att ha att göra med.

Nu är det endast 1 h 18 minuter kvar tills jag får slita mig loss ur dessa kedjor som kallas jobb och åka hem och äta chips som Linda så snällt åkte och köpte till mig eftersom jag inte skulle hinna till affärn.

Vilken ängel.

Det är ungefär lika mycket folk på chatten som det är på nordpolen idag. Det är jobbigt när det är as mycket kö, och man känner att man behöver stressa ihjäl sig men det är minst lika jobbigt när man inte har nån. Då går tiden s a k t a . . .

Imorgon slutar jag iallafall 19.00 ska bli skönt, kanske till och med kan släpa mig till gymmet en liten sväng. Börjar ju bli lite bättre. Inte helt tjock i huvudet.

Snart ska jag ner till värmland och träfaf hela tjocka släkten. Jag längtar efter min kära familj och mina släktingar. Träffar dom så himla sällan.

Och då skall jag ju självklart ta min lilla pärla med mig.


Av Linn - 28 februari 2009 14:23

Idag blev morgonen väldigt stressig.. Det började med att bli väckt av ett samtal en halvtimme innan jag skulle gå upp. Men men ingen mening att bli less för det. Sedan ringer min kära storasyster och säger att hon ska låna mig pengarna till bilen som jag skulle få av mamma och pappa. Men som dom ej fått på grund av finanskrisen och nya regler tydligen. Så företaget som skulle ge dem pengarna för den avverkade skogen fick skjuta på det.

Jag grät glädjetårar och lovprsade min syster. Så jag skrapade ihop mig och ringde linda som jag skulle fika med och sa att jag var tvungen att hämta bilen. Så hon skjutsa mig. I love my car!!!! Den är underbar. Körde från härnösand och tillbaka och jag trivs som fisken i vattnet i min lilla renault.

Solen skiner och jag har fått mat i magen, en riktigt bra start på denna dag faktiskt. Nu sitter jag på jobbet till 22.30 Sen ska jag nog ut och brumma lite. hihi

Av Linn - 27 februari 2009 19:23

Nu var man tillbaka på jobbet, fortfarande snörvlande och hostande men inte i samma utsträckning. Idag har jag fikat med Frisse och varit förbi Erika en sväng. Kollade på bilen la handpenning så den är typ min.

Väntar bara..

Orkar inte skriva mer.

Av Linn - 25 februari 2009 19:47

Förkylningen börjar äntligen släppa igår gick 3 rullar toa papper åt till enbart snyta sig. (Ofattbart) Idag har endast en rulle gått åt. Det är en tredjedel av gårdagen vilket tyder på bättring. Idag var det strålande sol ute och det är ett litet hån mot den som endast måste sitta inne och snora. Tack Emma för det fina tipset, lär smaka röven men men man kanske borde testa ;)

Imorgon är jag ledig och det känns bra att ha en till dag att hinna bli friskare på innan jobb i helgen. Ser nästan lite grann fram emot helgen. Är jag friskare imorgon skall jag kolla på en bil. :D  I wants it!!! Och ägaren säger att jag får denom jag lämnar en handpenning på den tills pengarna från mamma och pappa kommer. Vilket är imorgon eller på fredag så förhoppningsvis behöver jag inte lämna handpenning utan endast köpa den!! Känns helt sjukt att ha en bil. Om det nu blir så :S

Men jag fortsätter med min bli frisk diet på proviva, vitaminer och ordentlig mat.  JAG VILL VARA FRISK HELA TIDEN!


Skall börja varje ny dag med att se mig i spegeln och säga att jag är frisk och kry och glad så blir det säkert bättre. Positivt tänkande. 

Av Linn - 24 februari 2009 14:41

Jag ligger hemma och är så förkyld att jag hellre skulle skjuta av mig huvudet än välja det här igen. Ja jag uttrycker mig väldigt dramatiskt men så less är jag på skiten. Behöva snyta sig varannan minut och hela lägenheten känns som en smittohärd. Näsan är röd av allt snytande och det svider.

Vilken härlig dag detta är..

Förhoppningsvis vänder det nu så jag får bli frisk snart och att jag slipper vara sjuk mer. Jag har laddat upp med vitaminer och mineraler, proviva och halstabletter. Nässpray och clementiner. Japp you name it, i´ve got it. 

Imorgon kommer lönen. Men efter räkningarna är betalda och allt är klart kommer jag ändå vara fattig. Och så ska jag ju åka till värmland snart, förhoppningsvis har jag en bil då så jag kan åka ner i den. Lite trevligare och snabbare än tåget. Då kan jag sitta och vråla ikapp med mig själv. 

Kan inte nån bara rensa mitt huvud? Eller har nån ett bra tips på hur man blir av med förkylningar??

Av Linn - 22 februari 2009 22:19

Febern kommer och går lite som den vill just nu. Men för det mesta håller den sig borta vilket är skönt.

Men jag hostar så det svider i halsen. Som att varje host skär lite i halsen med pygmé knivar. Och slem som inte vill komma ut. 

Helgen har varit den tråkigaste på år och dar tror jag. Jag menar det är en sak att välja att sitta hemma och slappa. Men en sak att vilja vara frisk och gå ut med sina vänner och ha kul men inte kunna. Röv är vad det är.

Stackars Björn har stukat foten. Och imorgon jobbas det igen.. 

Av Linn - 20 februari 2009 11:54

As always blir jag sjuk och jag är rätt så jävla ap less på det nu faktiskt.

Nu har hela halsen svullnat upp och det kliar och jag hostar slem. Fresh as sallad eller inte. Jag hade gett mig fan på att inte bli sjuk igen, men när man har ett immunförsvar som en bebis så får man tydligen inte ha den inställningen. Så nu sitter jag här med feber och ingen ork. Lägenheten ser ut som ett slagfält och jag ligger i soffan med frossa. Pratade med min syster för första gången sen hennes beslut och fick lite mer info. Jag kan förstå henne på ett sätt men jag kan på ett annat sätt inte det. Men men jag ska stötta henne i det hon vill göra. 

Hon köpte en bil igår också. GRATTIS!!!!!! Stack iväg direkt och körde en sväng. Va skönt för henne så hon kan hitta på saker på ett annat sätt. 

Hon har ju även fått ett till extra jobb. Att avsyna stugor i Branäs varje torsdag och söndag. Lite mer klirr i kassan iallafall. 

Ja ja ska lägga mig och kurera med en kopp te och lite glass.

Av Linn - 19 februari 2009 15:06

Jag ska vara illervakt när mina arbetskamrater är i thailand. Lilla våfflan får jag ta hand om. Skojsigt. Jag sitter just nu med feber på jobbet och har proppat i mig alvedon och ipren för att dämpa. Känns ju inte så motiverande dock att vara sjuk. Och jag som skulel träna ikväll.. Attans järnspikar för det var en riktigt snygg kille på gymet igår. Och han skulle dit idag igen tydligen. Men det är sånt som händer när man inte är frisk. Man går miste om eye candy.

Tränade igår sprang 30 minuter på bandet sedan body balance en timme. As skönt. Pratade med mamma igår kväll och dom har bestämt sig för vilket hus dom skall köpa. Och emmy har inte ändrat sig. Hon kommer bo kvar. Himla dålig idé tycker jag.

Presentation


En blogg om en vanlig vardag. Om kärlek och musik och livets små önskningar.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24 25
26
27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

In english please?

Bloggerfy

kitty


Ovido - Quiz & Flashcards