En vuxen flickas drömmar.

Alla inlägg under juni 2009

WOK

Av Linn - 7 juni 2009 11:18

Idag ska jag hem till mammsen och pappsen och äta deras goooda WOK! Jag är själv inte så pjåkig på att laga mat men deras mat är alltid bäst. Det bästa med den är att det var så länge sen. Och det är alltid godare när man slipper laga maten själv.

I övrigt är mitt liv ganska tråkigt just nu. Förutom att jag ser fram emot semestern. Men det är 2 veckor kvar så jag försöker att inte längta för mycket så det blir olidligt.

Av Linn - 7 juni 2009 07:49

Min helg har varit lite av det intressantare. Fredagen var jag ledig och spenderades till en del med min mamma som kom och lånade min tvättmaskin och dusch. Det är så härligt att dom är hemma nu mor och far.

På kvällen träffade jag Hamberg och hans lite smått konstiga kompis Hans. Hans berättade om Köttsågen han gjorde rent på Ica i sundsvall. Så sök på köttsågen på Youtube. Följde med dem en sväng på hörnan och satt där och tjötade lite.

Lördagen skulle jag börja jobba 7.30, vaknade vid 6 och kaskad spydde ner min toalett. Jag blev liggandes inne på toaletten med täcke och kudde som ni ser på bilden här uppe. Jag vågade inte röra mig för varje gång jag försökte så spydde jag.

Man känner sig så himla nedvärderad när man spyr, äcklig och lite värd. Det är verkligen skamset. Även fast ingen ser på eller vet om det så räcker det nästan med att man själv gör det för att sticka svansen mellan bena. ( Om man nu hade en.) Måste ha något med skaldjursmackan jag åt dagen innan att göra. Blev liggandes där hela dagen. Somnade från och till, men varje gång jag vaknade en ny vända i porslins tronen. Runt två kunde jag röra mig och faktiskt lägga mig i sängen utan någon hulkning.

Där låg jag tills halv fem. Då tog jag mig till sibylla som inte är allt för långt bort och köpte lite strips. ( Min national rätt ) Gick hem och drack cola och åt. Sedan sov jag någon timme. När klockan blev nio hade jag fått några sms av vänner som undrade vad jag gjorde. Så jag åkte hem till bylin och satt där och lyssna på musik och spelade rock band med honom, george och björn. Dom drack 3,5:or då dom glömt att det var national dagen och systemet inte var öppet.

Sedan ringde emma och undra vad jag gjorde. Jag skulle precis skjutsa killarna på krogen och vi tog en omväg till henne. Bestämde mig för att följa med på krogen en sväng nykter. Vilket jag gjorde. Det sög ganska hårt och jag gick hem vid halv ett ca. Skulle ju upp och jobba. Somnade som ett litet barn trots skrikande däck och bilar med dunkande musik utför mitt fönster. Ett av de många privilegier man har då man bor på stan.

Nu sitter jag på jobbet, lite halv sliten och trött men glad att jag slapp spy idag iallafall.

Av Linn - 5 juni 2009 00:33

Nu ska jag försöka lägga mig snart. Känner att ögonlocken inte riktigt är med på samma sätt som nyss. Skönt att vara så här trött och veta att jag får sova så länge jag kan imorgon.

Inte hur länge jag vill utan hur länge jag kan. Innan det blir så varmt att jag hellre bodde i en igloo på nordpolen just då.

Jag och pappa köpte med mat till mamma och så åt vi i nya huset. Mycket att göra i det men det kommer säkert bli väldigt fint till slut.

Mys att träffa föräldrarna <3

Sedan kom Hamberg förbi och vi snacka skit och lyssna på musik. Imorgon blir det en sväng på stan och bara hänga lite med honom. Vi ses så sällan. Och på söndag kommer Anna också jippie! Ska ta mig en fika med henne också. 

Men nu tänkte jag hångla med John Blund.


Ask me why he scares me

Do you wanna know why i´m angry

Can´t you tell i´m cryin

Mother i don´t feel good




Av Linn - 4 juni 2009 14:03

Idag ringde min telefon och jag svara Hello i förväntan om att det är min lillasyster. Förstår hur förvånad jag blev när det var Ellen <3. Jag älskar mina samtal med henne. Dom är korta men koncisa.

- Hej Mossi!

- Hej Ellen, vad gör du?

- Bor inte Fejjan hos dig längre?

- Nej hon bor hos mormor och morfar.

- Jag har pratat klart. Hej då Mossi!


Mamma hade berättat att Fejjan bodde hos dom nu. Men Ellen trodde inte på henne så hon var tvungen att fråga mig. Knappt 3 år och redan skeptisk på om vuxna öjuger för henne. :P

Hon avslutar alltid med att hon har pratat klart. Så jävla sött. Fan va jag saknar henne!!!


Jag vill sluta nu! Har sån träningsvärk att jag knappt kan gå. Vilken jävla vekling jag är.

Av Linn - 4 juni 2009 09:26

It hurts!!! Träningsvärken jag besitter idag är inte av denna värld. Hela ryggslutet och röven. Vad har jag gjort för att förtjäna det här? Jo dansat afrikansk dans. Man får fan skylla sig själv då tydligen. Är trött så in i satan just nu. Men jag tog mig upp i tid imorse. Dock låg jag kvar i sängen till 06.40 Varenda minut av sömn är värdefull när man inte fått sova så mycket.

Har drömt jätte konstiga drömmar inatt. Kommer dock inte ihåg dom nu. Men jag vet att jag vaknade och funderade på vart drömmarna kom ifrån.

Jaja jag var på jobbet i tid iallafall. Idag kommer pappa med bussen från stockholm. Ska antagligen äta middag med dem och fira husköpet. Hoppas hoppas så jag slipper laga mat. :P

Av Linn - 4 juni 2009 00:07

Jag är jätte trött men kan inte förmå mig att somna. Jag ska upp om 6 timmar och paniken börjar komma.

Kommer vara otroligt trött. Men har ställt 5 larm imorgon bitti. Så nu ska jag väl fan vakna.


Men just ikväll saknar jag någon att ligga och kramas med. Har inte känt just den här känslan på väldigt länge. Har väl på nåt vis distanserat mig till mina känslor lite på senaste tiden.  Vilket är lite skrämmande.

Jag vill ha tillbaka mina känslor och mig själv. 

Förr i tiden slängde jag kärlek på den första som fångade den. Nu kan det hända att jag slänger ut en liten tråd av känsla men det tar en jävla tid att nysta ihop det till något konkret. Och den tråden är skör. Minsta lilla tvivel och jag klipper den. 

Även fast jag kanske har lätt för att slänga ut dem går dem flesta av direkt. Ingen spiderman tråd här inte.

Snarare silke. 

Nej nu ska jag inte deppa ihop helt här. Men ikväll hade jag gärna bara fått somna i någons armar.  Men jag har ju kudden. Den får duga.

Av Linn - 3 juni 2009 21:23

Här går man till gymmet men en förväntan om att få träna lugnt. Och så när man kommer dit är det Afropowerdance. As nice. Men fan så jobbigt. Jag som inte har den bästa konditionen i världen fick blodsmak i munnen och ville ärligt bara ge upp efter 10 minuter. Men jag körde hela passet på 45 minuter.

Och så svettig/röd i ansiktet och förundrad över hur fult man kan röra sig har jag nog aldrig varit. För man ser mest ut som en stel person som försöker röra sig lite mer ostelt. Och det kan inte ha varit en vacker syn. Men fan så roligt!!!


Ska slå på en film och försöka komma ner i varv så jag lyckas somna i tid. Måste verkligen upp i tid imorgon. Börjar bli lite mer än pinsamt att försova sig nu.


Så vi satsar och håller alla tummar på att sömnen vill vara min vän inatt.



Av Linn - 3 juni 2009 18:21

Eftersom jag är typ kär i henne så kommer ännu en riktigt bra låt.




"Self-Fulfilling Prophecy"

Self hatred grows in me like cancer,
I can’t locate its whereabouts but it's feasting on its host.
I expected him to have the answers.
I thought I taught him how to love me;
Now he fears me like a ghost.

Self-fulfilling prophecy,
You’re the only guaranteed loyalty;
In this town,
Full of violent mothers,
Cheating fathers,
Leaving lovers.
I swear to you, I’ll never love again.

This hunger grows inside me like a tumor,
The dizziness just compliments
This failure of a girl.
I’m settled now,
This show of mine consumes me,
But every pound I shed
Speaks volumes of my lack of self control.

Self-fulfilling prophecy,
You’re the only one that dare speak the truth about me;
In this town, with
Well intentioned mothers,
Starving daughters,
Worried lovers.
I swear to you, I’ll never eat again.

[Instrumental]

Self-fulfilling prophecy,
You never fail to comfort me;
In this town, filled with
Violent mothers,
Cheating fathers,
Leaving lovers.
Angry brothers,
Starving daughters,
Starving daughters,
Worried lovers.
I swear to you, I’ll never trust again.

Presentation


En blogg om en vanlig vardag. Om kärlek och musik och livets små önskningar.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

In english please?

Bloggerfy

kitty


Ovido - Quiz & Flashcards