En vuxen flickas drömmar.

Alla inlägg den 22 juni 2009

Av Linn - 22 juni 2009 00:13

Låg hemma och tjurade hela torsdagen. Var bara så himla hängig.

Fredag samlade jag ihop mig och åkte till ulvön.  Där vi grillade och hade väldigt lugnt och trevligt. Vilket paradis på jorden. Även fast jag var ganska hängig gjorde det mig gott att äta god mat och mysa med Karin, Marcus, Patrik och hennes föräldrar. Vi gjorde inte speciellt mycket. Mest lyssnade på Karins mamma Lena som sjöng och spelade gitarr. Jag önskar jag vore bättre på att förklara men det är jag inte och jag kan inte fånga känslan. Total avslappning bland människor man håller varmt om hjärtat. Utan teknik och stress och tider att passa.


På kvällen tog vi oss ner till hamnen, men bestämde oss snabbt för att gå hem igen istället. Då medelåldern var 19 och vi hade haft så mycket trevligare hemma i stugan. och gångturen hem var det roligaste på hela kvällen. Vi gick och pratade gamla och nya minnen och bara njöt av naturen och att vi hade så trevligt. 

Jag passade på att plocka en bukett.  På natten satt jag på altanen och bara tittade på naturen och önskade att tiden kunde stanna lite och etsade in en mental bild. 


Lördagen åkte vi in till ö-vik. Slappade hemma hos Karins föräldrar och badade jacuzzi och drack lite. Vissa mer än andra. Jag höll mig väldigt lugn och ville inte riskera hälsan. Festen gick överlag bra med några små incidenter.  Men inget större.

Idag låg jag och solade på altanen och slappade. Njöt av att helgen varit alladeles perfekt. Ingen stress och i goda vänners sällskap. 

Tiden sprang iväg och jag åkte hemåt. Stannade hos mamma och pappa och träffade Ellen. Vilken underbar unge hon är. Nu sitter jag hemma och svettas i min bastu till lägenhet och är lite små snuvig men på bättringsvägen. 

Är det fint imorgon skall jag ta med mig Ellen till risön och bada. Och gosa med henne hela dagen. För jag har SEMESTER!!!!

Presentation


En blogg om en vanlig vardag. Om kärlek och musik och livets små önskningar.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

In english please?

Bloggerfy

kitty


Ovido - Quiz & Flashcards