En vuxen flickas drömmar.

Alla inlägg under november 2008

Av Linn - 6 november 2008 14:45

Idag trodde jag att jag började 11.30, men icke. Min chef ringde och frågade mig vart jag var klockan 10.00 Skulle ha börjat 09.30

Var ledig igår måste ha berott på det.

Helt sjukt, jag är så himla vimsig och det känns som att jag glömmer saker hela tiden och känner mig seg och trött.

Kanske inte är riktigt frisk ännu. Jag börjar bli lite små less på Norrland nu.

Känner att jag bara lever i ett vacum och att det aldrig händer något som gör en lite gladare.

Kommer jobba 7 dagar i sträck nu och det känns oerhört segt.

Köpte iallafall en ny MP3 spelare på E-bay igår, den är rosa (skräll) och har 8GB minne, ser typ precis ut som en ipod. Haha men den kosta mig endast 241:- så jag är nöjd.

Snart åker mamma och pappa till thailand på sin 3 månaders resa och jag vill också.. Jag vill jag vill jag vill.

Men men livet är inte rättvist.

Nya chatten är toppen iallafall. I love it.


Av Linn - 3 november 2008 21:39

Jag tänkte att jag skulle släppa ut fejjan så hon skulle få se sig omkring lite.

Dels för att mamma har tjatat hål i huvet på mig för att jag ska göra det, och dels för att jag känner mig störd som håller henne inne. Men var jag tvungen att göra det när det var mörkt ute? 

Hon är ju iofs märkt i örat och har halsband men jag blir orolig. Hon hara bara varit ute en timme och jag är så himla mjäkig när det gäller den där katten. 

Men samtidigt ska jag snart lägga mig och vill att hon är inne över natten. 

Idag hade vi utbildning på nya chatten och den verkar vara tio gånger bättre. Minst. 

 Ska bli kul med nåt nytt.

Jag tvättade hos erika idag och det var skönt att få lite saker rent. 

Köpte nya matskålar till princessan också. Gissa färgen. Rätt! ROSA!

Folk undrar hur jag orkar leva med ett kök som endast har rosa saker, det är lätt. I love it!

Det ger en mysigt rosa glow över köket :P

 Jag måste verkligen hitta en karl. Jag är patetisk.

Av Linn - 3 november 2008 08:42

Började 07.00 imorse och när klockan ringde 05.30 trodde jag inte att det var sant. Inte nog med att jag somnade ca 2 halv 3 inatt nej jag har sovit lätt som en fjäder. Vaknade som i chock när tidning kom imorse. Det har jag aldrig gjort förut. Varför är det alltid så att när man vet att man ska upp väldigt tidigt så kan man inte sova på natten?

Är det nån liten sadist som sitter i huvet på en och säger att man inte borde sova, och trampar runt där och håller en halvt vaken bara för att jävlas. Eller är det stressen av att veta att man ska gå upp som gör att man känner sig tvingad att sova och då ej gör det.

betyder det att jag är en själv-sadist? Haha sjukt ord jag fick till där.

Men är jag det som ligger och pinar mig för att somna.

Det sjuka är att när jag skall upp sent dagen därpå kan jag somna som en gris kvällen innan och ganska tidigt. Alltså jag har allvarliga problem med sömnen och den press den framkallar.

Idag skall jag tvätta nån maskin hemma hos Erika. Det är fan helt sjukt hur långt i förväg min tvättstuga är bokad. Att man ska behöva tvätta hos andra.. Det skriker ju tattare lång väg att gå på stadens gator och ha tvätten med sig.

Men snällt av henne att låta mig tvätta lite iallfall.



Av Linn - 2 november 2008 20:34

Idag har jag gjort allt som jag skjutit upp under en tid, tagit ner saker i förrådet som jag inte gjort på flera månader.

Rensat bland lite saker och slängt och städat. Jag har haft två vänner på besök under veckan, och vad ärdet med folk som ska hälsa på å ta med sig godis.

Jag behöver sluta äta godis, och nu är mitt skafferi fullt med godis och chips. 

Det är svårt att låta bli att äta det då, men jag kan ju bjuda bort det till andra som kommer och hälsar på.

Jag har inte samma smärta i halsen längre iallfall och tar mina vitaminer och mineraler varje dag, förhoppningsvis skall det hjälpa.

Imorgon är det utbildning på den nya chatt-systemet vi kommer att använda. Hoppas det är bättre än det vi har. För att underlätta jobbet. :P

Nu behöver man ju börja planera vad man ska göra på nyår och jul.

Tiden springer ju iväg så mycket och innan man anar att det är här slår det en i ansiktet. Det står mellan att åka till Åre och hälsa på alla gamla vänner, eller åka till Värmland och fira med syster och vänner.

Ska bara få med mig linda så löser det sig.

Förutsatt att jag är ledig så att jag kan åka nånstans.

Imorgon är det tillbaka till jobbet igen, ska bli skönt och jobbigt på samma gång. Man är ju inte på topp i energi nivå men skönt att träffa folk och få göra annat än titta på tv och dessa väggar.

Ciao*


Av Linn - 1 november 2008 22:21

Idag har jag spenderat med att titta på tv, titta på datorn och inte så mycket mer. Jag har pratat en del i telefon också. Men glada festande människor.

Pratade med Ken som var och hälsade på i malung med hela det gamla gänget. Pratade med Per vilken som alltid var pedagogisk och sa att du är ju också min vän. Även fast ni gjort slut. Han är en pärla, man saknar ju även de vänner som ens pojkvän hade när man var tillsammans. Man förlorar ju inte bara killen utan även  vännerna man skaffat sig. Och nu när jag hörde allihop i bakgrunden saknade jag dom väldigt mycket.

Jag känner mig väldigt ensam nu efter 5 dagars sjukdoms  isolation.  Och när man är ensam saknar man väldigt mycket. Familjen, kärlek, ömhet, värme och inte minst beröring.

Och inte bara tafsa och knulla, nej beröring av någon som man håller av och känner något för.  Jag är för desperat så det kommer aldrig att hända.

Eller inte desperat så att jag hänger efter folk utan bara att det säkert syns på mig. Ja där går hon som vill ha en kille lixom. Det hänger säkert en stor skylt över mig, vart jag än går.Jag är patetisk.

Idag lyckades jag iallafall sminka mig och se ut som en människa igen. Det var helt underbart. Åh jag vill inte sitta här hemma och häcka mer. Jag vill också trängas och svettas på dansgolvet på Bowlingen ikväll. Det är tydligen fullt där ikväll. Men när man har en hals som är svullen som en gravid kvinnas fötter får man inte den äran.

Nej jag ska snart lägga mig och sova så jag blir frisk.


Presentation


En blogg om en vanlig vardag. Om kärlek och musik och livets små önskningar.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6 7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

In english please?

Bloggerfy

kitty


Ovido - Quiz & Flashcards