En vuxen flickas drömmar.

Alla inlägg under juni 2010

Av Linn - 29 juni 2010 20:04

Jag har varit på mitt första bröllop som "vuxen". Och som inte innefattar släkten eller mammas och pappas kompisar i hela mitt liv.

Min kära vän Lisa har gift sig. 

Det var väldigt avslappnat och mysigt utomhus med inte så mycket folk.

Helt fantastiskt.

                           

Mycket glada miner och skratt blev det. Precis som det borde vara. Och Lisa var så fantastiskt fin! Hoppas jag ( om jag nånsin gör det) är lika fin den dagen jag gifter mig.


Annars har det varit fint väder och jag har försökt lapa sol så mycket jag kan.

Midsommar dagen spenderade jag med Maria och Emma. Vi drog en sväng på krogen. Vi hade sjukt kul trots att jag var nykter. Haha Emma beställde en 12:a på krogen och blev ganska full till slut.


Ikväll ska min syster på bio så jag ska vara barnvakt.


Min bästaste Karin har brutit käkbenet på två ställen, sytt i hakan, spräckt trumhinnan i ena örat samt slagit ut bitar av tänderna och brutit ett ben i örat. Så just nu tänker jag mest bara på henne. <3

Av Linn - 25 juni 2010 16:01

Jag har valt att vara ensam denna midsommar. Dels för att jag inte riktigt orkar vara med någon just nu, men dels för att jag inte ska dricka. För allt blir bara tio gånger värre då. Så jag sitter här.

Har hittat en ny favvo låt iallafall.

Av Linn - 23 juni 2010 18:22

Jag vet inte vart jag ska börja eller när det kommer ta slut.

På senaste tiden har smällarna bara regnat ner över mig. Och jag börjar fundera på om eller när det kommer ge sig. För just nu känns det mest som att jag inte kan se ett slut på allting.

Jag är utmattad och all energi går åt till att orka bestämma ens de enklaste sakerna.

Pappa har sagt upp kontakten med mig via sms. Anledningen är en jättelång historia som mina närmaste vänner redan känner till. Men det var det mest omogna man kan göra. För att jag ber om en enkel sak. Och ställer lite krav vilket inte är helt utan anledning. Det handlar om min framtid.


Jag är så sjukt besviken.

Sedan denna vecka som var förra veckan. Först komma hem från stockholm och sedan packa iväg sig igen till nästa resmål. Det har haglat dåliga nyheter och det har inte direkt varit lättviktare. Jag orkar inte ens dra upp dom här. Det är privat och vill inte hänga ut personerna som är inblandade. Men att underhålla gäster från främmande länder en helg när man själv mår som ett rövhål kan vara ganska påfrestande för psyket.


Jag är totalt tom efter den här helgen. Jag har noll energi och har väldigt svårt att se positivt på saker just nu.

Jag kanske bara behöver få vila upp mig men det känns som att allt ligger så långt borta och jag inte kan nå det hela tiden. Men ska försöka vila upp mig inför söndagen och Lisas stora dag.


Av Linn - 15 juni 2010 00:00

        Mina kära syskonbarn Vide och Love. Herregud va söta dom är. Och det va med lite tyngd i hjärtat man åkte därifrån idag.

  Kära Melissa som flyttat ner kom och firade Ida.   Max som jag inte sett på 4 år. Sjukt kul å träffa honom.       Och min allra käraste Ida!!!! Som blev så glad av överraskningen. En hit med andra ord. Så ett tips:

Överraska långtbortaboeende vänner så blir dom sjukt glada!

Av Linn - 13 juni 2010 23:05

Jag har verkligen varit skitdålig på att blogga på senaste.. Men det händer för mycket just nu.

Åkte till stockholm i fredags tillsammans med några vänner som skulle ner. Perfekt!

Billigt och skönt att slippa buss/tåg och alla byten.

Kunde inte säga nåt eller skriva om det på fecebook för jag skulle överraska en av mina bästa vänner Ida. Hon fyller år idag och hon skulle ha en fest så jag bestämde mig för att vara själva presenten. Hon blev sjukt glad och kunde först inte förstå att jag var där.

Vi gick på en annan fest först till en tjej som fyllde år som alva och ida kände. Drack mousserande vin i mängder och skrattade och hade kul.

Sen var målet att överta en krog. Så vi satte segel mot ringvägen på söder och bleckhornskällaren. Vi var närmare 20 personer tillslut och bara trevliga människor. Vissa man aldrig träffat men var riktigt trevliga och andra gamla goda vänner.

Bäst av allt var att jag träffade Max. Vi var riktigt bra vänner en gång i tiden och brevväxlade under nåt år. Långa riktiga handskrivna brev alltså.

Hade inte träffat honom på 4 år och blev så otroligt glad av att träffa honom.

Klockan 2 kastade jag in handduken och gick hem till min syster.Sjukt nöjd.


Har bott hos min kära syster och hennes fina familj hela helgen. Hon har nyss fått en son som heter Love och han är så underbart söt. Har även lärt känna lilla Vide som är en underbar liten kille. Igår när jag stod och gjorde mig i ordning för festen sticker han ut huvudet och säger ( det  första han säger till mig då han är väldigt blyg ): -Moster Linn är snygg.

Men tror ni att jag dog eller. Hur söt får man vara. Min syster säger då: - Ja hon är en riktig kalaspingla. Vilket han sen säger flera gånger. 2½ år. Jag är KÄR!


Det har varit en helt underbar helg. Och jag kommer nog åka hit så snart jag kan igen.

Idag brunchade vi på strand, helt fantastisk mat. Sedan var jag med på visning av en lägenhet dom funderar på att köpa. Jättemysigt område på zinkensdamm.

Sedan drog jag en shoppingrunda och träffade en gammal vän och tog en promenad med hans hund vid kaknestornet.

Sen har jag bara varit trött efter alla nya intryck och alla roliga människor. Och kanske lite bakfylla..

Men imorgon bitti går bilen hemåt igen. God natt*

Av Linn - 7 juni 2010 21:30

Har jobbat idag. Vet inte riktigt vad jag tycker om jobbet än. Känns ovant men likadant på samma gång. Personerna man pratar med är mycket trevligare. Men det är svårare att få deras tid.


Jag har fastnat i en bubbla just nu. Jag orkar inte städa som jag borde. Jag orkar inte tvätta vilket jag verkligen borde göra.

Jag är nog mest matt från helgen just nu, men överlag är jag inte riktigt i balans.

Det kommer väl. Men det är tiden innan det vänder som är jobbigast.


Jag har lite smått panik över livet. Det har jag väl nästan alltid kan man väl säga men just nu sitter det lite längre upp i halsen.


Är för övrigt väldigt hes idag också.

Av Linn - 6 juni 2010 23:41

Vi hade en hejdundrade hejdåfest igår.

            Vi söp upp pengarna som fanns kvar av personalkassan och sånt. Det blev en hel del alkohol.                             Vi hade vackert väder och jävligt kul!!!

Känns ganska sorgligt att veta att man inte kommer ses på det här viset igen, men är glad att det avslutades på ett så bra sätt.


Jag vet att jag blivit skit dålig på att blogga, men det kommer nog lös sig snart. Kan man hoppas.

Av Linn - 2 juni 2010 17:49

Helgen var underbar med min Cake (Karin). Vi hade sjukt kul och jag var så glad att få ha henne för mig själv. Vi skrattade och pratade och levde rövare.

          Det bästa med Karin är att med henne kan jag vara precis den jag är utan att tänka på vad som kommer ut ur munnen. Och jag saknar henne så mycket nu.


I måndags hade vi en mini avslutning på jobbet. Vi åt tårta och hade lekar och spelade Kubb och drack öl. Jag och 7 andra tappra människor stannade till 21.30 och spelade kubb tills vi knappt orkade mer.

              Var även på arbetsintervju i måndags och fick igår det positiva beskedet att jag fick det. Dagen spenderades med att ringa runt och kolla olika saker och att vela lite fram och tillbaka. Men idag började jag jobba och vi får se om det passar mig. Annars drar jag på andra äventyr. Men jag tänker ge det en ärlig chans. Och det verkar vara ett spännande jobb.

Är helt slut i huvudet av allt som händer och all info man ska bearbeta på kort tid så jag tror jag ska slänga huvudet i kudden och bara lyssna på musik och slappa.

Presentation


En blogg om en vanlig vardag. Om kärlek och musik och livets små önskningar.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

In english please?

Bloggerfy

kitty


Ovido - Quiz & Flashcards